defekt
Re: defekt
tak jsem v plasti nasel tohle...
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
cwe co to je? nerikej, ze zase hrebik, by me zajimalo, kde ste k tomu s kozlem prisli, sem mel teda bud stesti a nebo tam nekdo hodil jenom dva 

a nebo si od vcerejska nebyl u motorky 

nene, hrebik to neni, nakej kovovej plisek to vypada. malej nenapadnej... sem zvedavej az ho zejtra vyndam jak to bude velky...
zraloq> mozna by ses na tu motorku vazne mel jit podivat

hele ja mam dobrou gumu, takze ta by to vydrzela, to jenom vy mate takovy zmetkymad píše:nene, hrebik to neni, nakej kovovej plisek to vypada. malej nenapadnej... sem zvedavej az ho zejtra vyndam jak to bude velky...

no ale radsi na to pak mrknu, pro jistotu

kua kua kua..omlouvám se ale to byly moje první slova
:D
dneska sem byl v pacově na motokrosu, pak přes humpolec, pejřimov , tábor zpět domů.. takže to zase nějká stovka km byla a tři kilometry od domova se mi zdálo že ta motorka hrozně táhne ke straně když jí naklopím, tak sem kousek popojel a už to házelo prdelí a hotovo.. na rávku
to bych se z toho...
tak sem si zavolal asistentní vozidlo s károu a šupajdil sem domu
nicméně sem zjistil že mám dušové pneumatiky (nebyl sem si jistý, pak mi známý z pneuservisu ukázal že sem uplnej trouba, protože u drátového výpletu je to asi neprovedítelný !! (bezdušovka myšleno) co se utěsnění týče) takže zalepeno a namontováno a paráda.
Nicméně.. zajímá mě.. ten antipich je na dušové nebo beztušové pneu?

dneska sem byl v pacově na motokrosu, pak přes humpolec, pejřimov , tábor zpět domů.. takže to zase nějká stovka km byla a tři kilometry od domova se mi zdálo že ta motorka hrozně táhne ke straně když jí naklopím, tak sem kousek popojel a už to házelo prdelí a hotovo.. na rávku

tak sem si zavolal asistentní vozidlo s károu a šupajdil sem domu

nicméně sem zjistil že mám dušové pneumatiky (nebyl sem si jistý, pak mi známý z pneuservisu ukázal že sem uplnej trouba, protože u drátového výpletu je to asi neprovedítelný !! (bezdušovka myšleno) co se utěsnění týče) takže zalepeno a namontováno a paráda.
Nicméně.. zajímá mě.. ten antipich je na dušové nebo beztušové pneu?
cwe sme se mohli v Pacove potkat,ale ja tam nakonec nejel, mam tam 4km chatu
.... jinak ten antipich je na bezdusaky

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No zrovna teď řeším co dělat, když někde na cestě píchnu a nestihnu doject domů. Doma nikoho s vozejkem nemáme, tak jedině nakoupit montpáky, náhradní duši a pumpičku. Pod sedlo by se to snad vejít mělo, ale budu se modlit, abych to někdy nemusel praktikovat.. Kor bez centrálního stojanu nevím, jak bych to někde na cestě zvednul 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
todle vůbec neřešim, a abych sebou něco vozil ? nato se mužu vyprdnout
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
a co budeš dělat, až budeš mít prázdný kolo 50km od baráku na nějaký cestičce ani sám pořádně nebudeš vědět kde si?
Jasně, může se vysrat cokoli dalšího, díky čemu ti mašina nepojede. Ale píchnutí je taková asi nejčastější věc

Jasně, může se vysrat cokoli dalšího, díky čemu ti mašina nepojede. Ale píchnutí je taková asi nejčastější věc

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
ještě sem nikdy gumu nepích, ani nikdo v okolí, ani na autě a když píchnu, jako že nepíchnu, a nebudu jezdit tam kde ani nevim kde jsem, tak já zavolám a přijede pro mě snad někdo 

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No já mám většinou na každé ojeté gumě tak minimálně 2-3 záplaty. U auta to je v pohodě, bo máš v autě rezervu a většinou jezdíš po normálních cestách
. Ale na moto, aspoň teda já, jezdím po takovejch cestách, kde píchnutí hrozí snad na každém rohu
, kor když mám teď ještě silniční pneu...

zraloq píše:cwe sme se mohli v Pacove potkat,ale ja tam nakonec nejel, mam tam 4km chatu.... jinak ten antipich je na bezdusaky

uka kerej?
jak tady někdo psal že si vozí montpáky a duši ,ku.a si neumím představit že bych tu gumu rval pákama s toho krásně lakovaného ráfku
,jinak dneska jsem četl článek o defektech na motorkářích,no a v komentážích k článku nic moc chvála na ty věci 

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no dělají na ty montpáky tako plastový nástavce a ráfku nic neudšláš 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Radek> ty voe, tak to už je extrém trochu ne
vozit montpáky
to budeš za chvíly vozit náhradní baterku, izolepu na rozlámaný plasty když spadneš
náhradní olej, kdyby trošku ubylo
jo a pro jistotu ěště náhradní řetěz, kdyby z ničeho nic prasknul 

mno tak jak to tak pozoruju tak neni u dušovek moc pomoci no.. nontpáky a duši nebo lepení vozit neni přehnané, ale to bych opravdu musel jet na druhou stranu republiky jinak je asi jednodužší to odvést na podvozku. Jinak to není jen výšezmíněné, ale i klíče 22,24 a to není zrovna malá záležitost. a vyměnu bez nějakého stojanu... tzn asi pokládat to na bok.. no nevím no
o lakovaných ráfkách nemluvě 
btw: na těch motorkářích je krásně vidět jak je řešenej ráfek s drátovým výpletem pro bezdušové pneumatiky

btw: na těch motorkářích je krásně vidět jak je řešenej ráfek s drátovým výpletem pro bezdušové pneumatiky

Tady jsou plastové kryty na demontáž pneu:

Mám je a jsou použitelné. Nedovedu si představit, že bych někde zůstal trčet s defektem a nemohl si to opravit. To si můžu dovolit někde tady u nás, ale třeba v Karpatech x km od civilizace....
Mám je a jsou použitelné. Nedovedu si představit, že bych někde zůstal trčet s defektem a nemohl si to opravit. To si můžu dovolit někde tady u nás, ale třeba v Karpatech x km od civilizace....

totr> už jsi s tím dělal defekt,a vysledek?fakt to nepoškodíš
když ne to bych měl zájem kde sehnat 

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
četl jsem o tom na motorkářích, někdo tam psal že to používá a ráfky má pořád jak nový .. Takže když je člověk trochu šikovnejch, tak ráfek určitě neškrábne..
Jinak asi by to chtělo hlavní stojan, nebo nevím jak jinak za cesty mašinu zvednout
Jinak asi by to chtělo hlavní stojan, nebo nevím jak jinak za cesty mašinu zvednout