A já do dneška jsem myslel,že krk a šíje je to samé.Zase jsem chytřejšíLiTe píše:já jsem rozhodně pro plexi, měl jsem cross a brejle, ted mam endurackou s plexi a to je pohoda, s crossovou mě po celodenní vyjíždce bolel krk a šíje. Ted nic
Jsou endurácký s vyndávacím plexy a pak tam jdou i brejle.pepextx píše:příští tejden v pátek jedu na výstavu MOTOCYKL do práglu a chtěl bych tam pořídit nějakej kýbl na květák ale stále nevim jestli motokrosovou a brejle nebo tu enduráckou s plexi!!!oboje má své pro i proti!
DÍKY ZA NÁZORY
Můžu porovnat akorát klasickou integrálu a MX helmu bez plexi...pepextx píše:příští tejden v pátek jedu na výstavu MOTOCYKL do práglu a chtěl bych tam pořídit nějakej kýbl na květák ale stále nevim jestli motokrosovou a brejle nebo tu enduráckou s plexi!!!oboje má své pro i proti!
DÍKY ZA NÁZORY
Radek píše:Můžu porovnat akorát klasickou integrálu a MX helmu bez plexi...pepextx píše:příští tejden v pátek jedu na výstavu MOTOCYKL do práglu a chtěl bych tam pořídit nějakej kýbl na květák ale stále nevim jestli motokrosovou a brejle nebo tu enduráckou s plexi!!!oboje má své pro i proti!
DÍKY ZA NÁZORY
Do uzavřený helmy skoro nefouká, je v ní relativní ticho a po delších cestě tě v ní tolik nebolí hlava. Každopádně když jsem s ní jel nějakej fyzicky náročnější terén, tak jedině s otevřenym plexi a i tak to nebylo ono. Neproudí tam tolik čerstvýho (studenýho) vzduchu a po chvíli jsem z toho byl dost malátnej.
Takže pokud budeš jezdit jen po silnicích a nebo semtam nějakou polňačku, určitě ber integrálu nebo nějakého toho "hybrida" s plexi
vasek > a nemoh bys tu napsat odkaz jenom měvasek píše:tatar> az poridim obroucky, tak ti vokazu brejlickyz bezpecnostnich duvodu to tu nemuzu napsat a popsat, Radek by zase kopiroval
![]()
![]()
![]()
![]()
vasek píše:taky sem na ni koukal, celkem se mi i libi, ale jen ta cerna, zbytek je jako zlej sen ten design, nemuzu si pomoct no![]()
jinak ja od HJC vozim krosovou karbonku (1200g!) a sem maximalne spokojenej, ma perfektni odvetravaci system a skvele sedne na hedku, akorat v desti je to peklo no (nad 70 km/h), kazda kapka je jako jehla, ale na to s.re pes
......jinak z tehle zavrenych se mi vzdycky libily ARAIky, ale ted u me nema konkurenci UVEX ENDURO CARBON
klobouk dolu, to je pracicka
![]()
![]()
![]()
Zdravím chlapivenca píše:Jsou endurácký s vyndávacím plexy a pak tam jdou i brejle.pepextx píše:příští tejden v pátek jedu na výstavu MOTOCYKL do práglu a chtěl bych tam pořídit nějakej kýbl na květák ale stále nevim jestli motokrosovou a brejle nebo tu enduráckou s plexi!!!oboje má své pro i proti!
DÍKY ZA NÁZORYTo je zrovna ta přílba co jsem tady na ní nechal odkaz http://www.yshop.cz/prilba-tourx-3-black+dp133910/
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů