Mazání řetězu...
Mazání řetězu...
Všiml jsem si, že se na "motorkářích" neustále řeší čím mazat řetězy, tak můžeme vyměnit zkušenosti i zde. Vyzkoušel jsem už všechny možné značky. Zatím se mi nejvíce osvědčil sprej na řetězy WÜRTH, který je bezbarvý, nic na sebe nelepí a vůbec neodletuje - nešpiní motorku. Proto si myslím že splňuje přání většiny.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Mazání řetězu...
slíbil sem to radovi a zapomněl na to.. já používám tento od firmy RETECH
http://www.udrzba.cz/good.php?goodId:2317%7CDLB
platí o něm všechno to co napsal totr
http://www.udrzba.cz/good.php?goodId:2317%7CDLB
platí o něm všechno to co napsal totr

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak doufám, že nějaký to suchý mazadlo bude fungovat. Doteď jsem používal ty klasický bílý spreje a spokojen jsem s tím nikdy nebyl. 

Ten würth stojí taky nějak přes 500,-, ale kamarád to prodává po 200,-, tak kdybyste chtěli, tak na sraz přivezu 

tak to já bych určitě jedn vzal, ten retech mi dochází a nuemám už na něj žádný dobrý zdroj... a kdyžtak vezmu i dva když to nebude problémtotr píše:Ten würth stojí taky nějak přes 500,-, ale kamarád to prodává po 200,-, tak kdybyste chtěli, tak na sraz přivezu

- melloun
- Kontaktovat uživatele:
totr> ja bych si stopro taky jeden vzal.. me uz taky dochazi.. ja mel celkem drahej a byl sem s nim teda dost spokojenej.. nevim ted z hlavy znacku ale kdyz sem ho nastrikal tak normalne zacne bublat a zažere se strašně hluboko do řetězu, pak stuhne a ma konzistenci asi jako med.. super vec
melloun
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak presne neco takovyho ja prave nechci...melloun píše:pak stuhne a ma konzistenci asi jako med.

myslim ze si totr drobet nabeh
ted se mu budou sakra hodit ty zavazadla na motorce ce ma, aby uspokojil poptavku po tom mazani na retez 

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
máš na to někde odkaz?totr píše:Ten würth stojí taky nějak přes 500,-, ale kamarád to prodává po 200,-, tak kdybyste chtěli, tak na sraz přivezu

me taky prosim 

ja pouzival racingovej motokrosovej Motorex s teflonem, super vec, ale odletoval, jenze na druhou stranu s nim i vsechen bordel, takze retez byl mezi clankama cistej jak detska prdelka
rafek a rozeta byly docela zasvineny to zas jako jo.. ted mam od Motulu - Chain Lube Road a ten je good, ten uz tolik neodletuje a pekne lepi na retez........
totr> me si na ten seznam pripis klidne taky, tohle se hodi dycky
dekuji

totr> me si na ten seznam pripis klidne taky, tohle se hodi dycky

to musí bejt asi terno ten totrův sprej že to všichni chcete bacha na davové šílenství

nemoc silenejch XTckaru..... 
Radek> hele asi bys tu mel udelat naky hlasovani o poctu tech mazadel, aby tam kazdej, kdo chce kliknul a vyplivnulo to konecnej pocet

Radek> hele asi bys tu mel udelat naky hlasovani o poctu tech mazadel, aby tam kazdej, kdo chce kliknul a vyplivnulo to konecnej pocet

Žádný problém chlapi, před srazem to tady pročtu a spočítám. Uvezu hodně.... 

no tak to už si chystej PAVAtotr píše:Žádný problém chlapi, před srazem to tady pročtu a spočítám. Uvezu hodně....

tatar > prej PAVA
mno zajímavá představa

Odkaz žádný nemám, tak aspoň fotku:

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Kucí hlavně neberte od SHELLU, já sem to koupil a hrozný, lepí se nato špína, chrastí to víc, je to bílý jepkavý jako prase a mám zasviněný kolo nehorázně, jo a vůbec to nejde dolu, je to jak zaschlý mlíko, takže když byste někdo chtěl mám na prodej supr mazání na řetěz

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
tatar píše:no tak to už si chystej PAVAtotr píše:Žádný problém chlapi, před srazem to tady pročtu a spočítám. Uvezu hodně....

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem o tom našel nějaké info na stránkách wurthu. Dal jsem to jako PDF do přílohy.
edit //
a cena je teda nějaké taková, takže za 200 si myslím že je to hodně supr
A0893 106 6 - TUHÉ MAZADLO HHS DRYLUBE, 400ML – 452,- Kč/ ks bez DPH
edit //
a cena je teda nějaké taková, takže za 200 si myslím že je to hodně supr

A0893 106 6 - TUHÉ MAZADLO HHS DRYLUBE, 400ML – 452,- Kč/ ks bez DPH
- Přílohy
-
- p_09_6047_2.pdf
- (74.55 KiB) Staženo 543 x