Offroad
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Offroad
Používám E-09 a jsem spokojen, dá se s nimi překvapivě klopit i v zatáčkách. nevýhodou je menší životnost. E07 vydrží podstatně víc, ale jsou spíše na silnici. Bahno je okamžitě zalepí a je konec. Žádné jiné pneu již nepoužívám, kromě originál Sirac, které jak ojedu, tak dávám nějaké Mitasy - za málo peněz hodně muziky

- melloun
- Kontaktovat uživatele:
s mitaskama sem nemel nikdy moc dobry zkušenosti, proste jim moc nevěřim.. ale kdyz sem mel na dvacce gumu od MAXXISe tak to byl masakr.. http://www.maxxis.cz/index.php?kam=pneu ... ofil=m6006 .-. drzeli na silnici jako pribity.. to samy v terenu.. super gumy
melloun
jako nad maxxisama taky dost premejslim, taky ty ceny nemaj spatny, ale to ty T63ky od Michelinu taky ne.... Mitas 09 vypadaj jako ty T63 od michelinu
tak nevim, zase bych potreboval vic info o ty smesy...... kazdopadne 07ky vypadaj taky dobre, ale souhlasim a podle me, ze se vzorek v terenu zalepi a je to na prd, ale tak to uz se bavime o jilovitym blate
uvidime jak ji kozel votestuje

Mitas i Michelin se dělají ve Zlíně a obojí ze stejných směsí - psali o tom i v nějakém našem motoristickém časopise, s tím, že rozdíly by měly být pouze na úrovni sugesce 

tak potom votom zadna diskuze asi teda, pokud je smes stejna, tak vzorky sou prakticky taky skoro totozny, tak ted uz pude vo cenu a tam je mitas levnejsi tak vo 500 mozna vic za obe a ted babo rad 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
mitas dělá dobrý gumy do terenu ne ? nebo teda všichni co znám co je maj nebo co sem četl tak je jenom chválej
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
tak hlavne kvuli cene taky
jako ja si na ni nestezuju, zatim na silnici pohodicka, jen sedi o neco malo hur nez ta michelinka, co tam byla, pze u ni se mi nikdy nestalo, ze to na jednicku prohrabnulo 

Ja pouzivam MITAS E09 DAKAR,maji o neco tvrdsi smes nez 09 a maji vetsi vydrz.Jsou perfrktni do terenu a na silnici i za mokra drzej jak pribity.Podle mne jsou Mitasky hodne kvalitni a to za dobrou cenu.