Ja mám do terénu ještě dvě motorky...
Já si počkám na další, možná někdo stratí o jeden pár zájem, a nebo se najdou další kluci... a ty půjdeš do výroby druhé série

To rozhodnutí a pak to sem napsat muselo ale bolet...jaryn píše:Ahojte, teď jsem si pročítal celé téma...., a je pravda, že PILOT měl o stupačky zájem dřív, než jsem ho projevil já. Bylo by nefár, kdybych si je vzel. Venco moc si vážím, že si mije přenechál, ale nechej ty moje Pilotovi, děkuju.
Já si počkám na další, možná někdo stratí o jeden pár zájem, a nebo se najdou další kluci... a ty půjdeš do výroby druhé série.
jaryn píše:Ahojte, teď jsem si pročítal celé téma...., a je pravda, že PILOT měl o stupačky zájem dřív, než jsem ho projevil já. Bylo by nefár, kdybych si je vzel. Venco moc si vážím, že si mije přenechál, ale nechej ty moje Pilotovi, děkuju.
Já si počkám na další, možná někdo stratí o jeden pár zájem, a nebo se najdou další kluci... a ty půjdeš do výroby druhé série.
Pošli kontakt na mail.PILOT píše:Ja bych určitě zájem mělAle nevím jestli na mě pamatujete
Už jsem ti je poslal stejný den jako ostatním.Asi zklamala naše poštaJá... píše:Venco nezapoměl si na mě? Přišla Ti objednávka? Jsem nějakej nedočkavej, všichni jezdí s novejma stupačkama a Já...
A už Ti letěj......a ještě DančePILOT píše:Díky všem za opravdu férové jednaní, vážím si toho!![]()
Můj email crrha@seznam.cz a adresu ti posílam
No tak mladá je doma a odjíždí v pondělí.Potřeboval bych vědět kolik jich chcete a pošlete mi na mail kontakt na někoho kdo to bude vyzvedávat--vasek píše:okmy prazsky se domluvime a dame vedet pocet, litak je chce vzit taky, takze to bude X-krat Praha + 1X Ceska Lipa....
A Lite...........takže 4páryK.O.zel píše:tak ja vim o trech parech, ja, vasek, draug....vic nevim nic.
Tak kolego Vedelíne,čekám. Stupačky připraveny na odvoz (4sady)vasek píše:kožel> ja se vendelinovi neozval, chtel sem se domluvit s vame nejdriv.. takze se domluvime a dame vedet
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 hostů