Kdybych věděl co vím te´d tak už bych ho taky neobjednal, a mohl mít jindevenca píše:měl jsem podobnou zkušenost s koncovkama výfuku,tak jsem to zrušil a objednal jinde.Tak hodně štěstí.A než ho namontuješ můžeš udělat nějakej výkres.Že bych si ho udělal![]()
Tak to je jasné,ale pokud Ti to stále nedodali tak bych jim jen zavolal ať si to strčej do pr...e.Stařík píše:Kdybych věděl co vím te´d tak už bych ho taky neobjednal, a mohl mít jindevenca píše:měl jsem podobnou zkušenost s koncovkama výfuku,tak jsem to zrušil a objednal jinde.Tak hodně štěstí.A než ho namontuješ můžeš udělat nějakej výkres.Že bych si ho udělal![]()
Já ten postoj Staříkovi schvaluju. Snaží se se situací v klidu vyrovnat. Proč by měl setrvávat v negativismu? Jeho trpělivost a smířlivost je obdivuhodná.Radek píše:nejdřív si ho je tu "hanil" a když tu s tebou lidi souhlasí, tak si je najednou začal bránit že oni za to vlastně nemůžou. Tak já ti nevím, jsem z toho nějakej zmatenej
Je to o lidech, já se třeba snažím být v pohodě a vše domluvit v klidu.Neměl jsem zájem hanit, ani obraňovat, jen jsem napsal co se mi stalo, každý udělá chybu ne snad? A pokud ne tak to není člověk. Ono je to jednoduché, každý vidí jen svůj cíl a v jedné straně, ovšem jen v té z čeho mu plyne přínos, ale už nevidí další strany i když o nich i někdy ví... Když Ti někdo vynadá tak ho za to zastřelíš? Věříš že když dobro rozdáš tak se Ti taky vrátí? Takové a další věci z jednoho Starého učení, ale to už je jiná kapitola...Radek píše:nejdřív si ho je tu "hanil" a když tu s tebou lidi souhlasí, tak si je najednou začal bránit že oni za to vlastně nemůžou. Tak já ti nevím, jsem z toho nějakej zmatenej
stařík> Tak já se samozřejmě snažím také vše domluvit v klidu, ale v tomhle případě bych to už asi objednal jinde.Stařík píše:Je to o lidech, já se třeba snažím být v pohodě a vše domluvit v klidu.Neměl jsem zájem hanit, ani obraňovat, jen jsem napsal co se mi stalo, každý udělá chybu ne snad? A pokud ne tak to není člověk. Když Ti někdo vynadá tak ho za to zastřelíš? Věříš že když dobro rozdáš tak se Ti taky vrátí? Takové a další věci z jednoho Starého učení, ale to už je jiná kapitola...
Já mám stejnou zkušenost s objednáním tuning páček od místní firmy Titax. Přes Trávníčkův e-shop jsem je objednal v prosinci a...................do minulého týdne nic. Titax sliboval, ale neplnil-zajímá je víc export. Pana Trávníčka to mrzelo a musím uvést, že se jako obchodník snažil, takže nic proti. Titax překvapil i jeho. Je si dobře vědom, že XT komunita je už dost velká a možná bych nebyl jediný, kdo by si ty páčky koupil. Vzkaz některým českým firmám:Jěštěže jsou e-shopy i za hranicema...Stařík píše:Tak jen tak pro spestření, dodnes mi stojan nepřišel, nikdo se mi neozval, tak už jsem to fakt nevydržel a objednávku stornovaltakže během příštího měsíce možná budu brát tak jak Kozel z radeva.cz, doufám, že sa ho konečně dočkám po 4 měsících
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů