Plánování srazu 2009
Re: Plánování srazu 2009
Stařík> ja nevím kde nebo kdy ses ptal,tak sory ,ale už jsme tu řešili že jeden den tu vyjížďku naplánuji a potahám bandu kolem nás, to trojmezí ,trochu hory a tak.Ale já mám z domu do machůzek tak 90km tam to vůbec neznám krom toko že sem tam párkrát projel.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Psal jsem do SZ, jasně nic se neděje, já právě myslel že to tam máš projeté křížem krážemtatar píše:Stařík> ja nevím kde nebo kdy ses ptal,tak sory ,ale už jsme tu řešili že jeden den tu vyjížďku naplánuji a potahám bandu kolem nás, to trojmezí ,trochu hory a tak.Ale já mám z domu do machůzek tak 90km tam to vůbec neznám krom toko že sem tam párkrát projel.

Stařík > jo zprávu jsem od tebe dostal,ale bylo tam že před doručením byla smazána ,tak jsem myslel že ses splet,no a od Bumbálky po Frydek mám hodněkrát projety usek kolem Šancí,
ale tos asi nemyslel.

Divné teda,jj ten úsek mám projetý takytatar píše:Stařík > jo zprávu jsem od tebe dostal,ale bylo tam že před doručením byla smazána ,tak jsem myslel že ses splet,no a od Bumbálky po Frydek mám hodněkrát projety usek kolem Šancí,ale tos asi nemyslel.

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ono když se ta zpráva smaže dřív než si jí ten druhý přečte, tak je to prostě smůla no 

Staříku tak jak to vidíš s tím závodem? Chci se jen zeptat, proč to nezkusíš naplánovat někde kolem Karlovic. Znáš to tam jako svoje boty neStařík píše:Tak vypadá to pomalu že Machůzky vyhrají (uvidíme), takže chci se zeptat ohledně tajného závodu, budete schopni dojet v sobotu cca.90km do místa konání nebo teda vůbec to nemám začínat a chystat?

Totr: upřímně: vypadá to že to padlo, a stylem jak se ktomu všichni mají až na pár vyjímek mě uplně přešla chuť něco dělat
přes Karlovice by to nemělo smysl. Tam máš jen jednu cestu a i když jsou revírníci kámoši tak do lesa mě nikde nepustí a riskovat nemá cenu
všichni kamarádi co měli pomáhat mám tam.Tož tak no 

omlouvám se že jsem se doposud nezúčastnil for
ale na srazu se mnou mužete počítat na 99%!!!děkuji a ještě jednou se omlouvám 

Staříku - hlavu vzhůru, tvůj nápad je bezva, vím že něco takového není sranda zorganizovat, ale je to přeci jenom ještě hodně daleko a lidi mají myšlenky někde úplně jinde. No a nějakej ten pátek před dnem "S" (srazu) dáš prostě některé věci direkt a věřím tomu, že většina lidí se přidá. Šak nejsme žádný máčky ne !Stařík píše:Totr: upřímně: vypadá to že to padlo, a stylem jak se ktomu všichni mají až na pár vyjímek mě uplně přešla chuť něco dělatpřes Karlovice by to nemělo smysl. Tam máš jen jednu cestu a i když jsou revírníci kámoši tak do lesa mě nikde nepustí a riskovat nemá cenu

Pokud můžeš,tak to naplánuj a určitě to bude super.Navíc jsem přesvětčen,že Ti každý kdo bude moc pomůže.Nápad je to super a bylo by škoda to hodit za hlavu.Je na to ještě celkem dost času a tak Ti zatím budu držet palceStařík píše:Totr: upřímně: vypadá to že to padlo, a stylem jak se ktomu všichni mají až na pár vyjímek mě uplně přešla chuť něco dělatpřes Karlovice by to nemělo smysl. Tam máš jen jednu cestu a i když jsou revírníci kámoši tak do lesa mě nikde nepustí a riskovat nemá cenu

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, takovou dobu to plánuješ, tak to nevzdávej. Je tady určitě dost lidí, co se na to těší. Akce typu dorazit, vylejt se, steží se rozloučit.....a domů už mě neberou. Tohle je změna a určitě příjemná. Vzpomeňte si jenom na ten pocit, když duní pár desítek XTéček krajinou nebo vjedou do města...to je symfonie!!!
A když už se někteří z nás budou valit stovky kiláků, tak stokilometrovej přejezd na místo, kde to organizuješ je tak na zahřátí gum, ne?

A když už se někteří z nás budou valit stovky kiláků, tak stokilometrovej přejezd na místo, kde to organizuješ je tak na zahřátí gum, ne?
XT660X....eXTra potěšení
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Musím s klukama souhlasit, když už jsi se pro to rozhodl, nenech se od toho odradit
. Kdybych mohl, rád bych ti s tím nějak pomohl, jenže to bych nesměl být z druhéhe konce světa
.... Když jsem zakládal tyto stránky, také mi předtím dost lidí říkalo že to nemá smysl, že tu zezačátku bude pár "nadšenců" a po roce se to tu bude moct zavřít... Ještě že jsem na ně nedal a pustil se do toho 

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jeden postřeh: pokud ten závod není tak ukrutně tajnej, aby mohl dostat alespoň nějakou předběžnou podobu (třeba mapka s linkou, nějaké místní libůstky, atp.), už to nebude fiktivní pojem, ale lákadlo. Většina z nás u vás nikdy nebyla, a tak je to možná trochu moc virtuální. Zkus prosím nahodit nějaký náčrt, osnovu, fotky, aby to dostalo trochu konkrétnější obrysy. Stejným způsobem jsem se pokoušel navrhovat trasu naší projížďky na druhém srazu a snad to vyšlo. Po společné vyjížďce si R-kaři pak našli svoje na tankdoromu a X-kaři projeli ještě pár malebných vesniček a měst, včetně koupačky.
XT660X....eXTra potěšení
a hlavne pro zavod jsou dle ankety tri ctvrtiny hlasujicich!!!
Tak to je super, vypadá to, že zájem bude i přes tu vzdálenost 

Na sraz rád přijedu + Jaryn2 + Radas , pokud Ti můžu ohledně závodu nějak pomoci, dej vědět.
Dobře, dobře teda, já jsem myslel že už je to pro vás daleko tak už to nechcete
ok připravím nějakou prezentaci 

Stařík píše:Dobře, dobře teda, já jsem myslel že už je to pro vás daleko tak už to nechceteok připravím nějakou prezentaci

Stařík- Pokud budeš potřebovat s něčím pomoct tak se ozvi... 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, budete si někdo brát s sebou batůžky (přítelkyně) ? Rozmýšlím se, jestli jo, nebo ne. Je mi jasné, že si to neužiju jízdu tak, jako kdybych jel sám.....
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko