Ladaky
Re: Ladaky
Nejspis budu mit pouzite laufiky tak nevim jak poznam kolik maji za sebou... nevis na kolik to vyjde? to precpani zhruba a kde to delaj?
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Koupíš klasickou vatu, nějakou dlouhou tyč a musíš jí tam zastrčit co nejhlouběji to jen půjde. Dej si pozor abys ji přitom neprotrh, vata má pak podstatně menší živostnost. Je nutné ji tam nechat chvíli uležet a potom mít zhruba 15 minut nastartovanou mašinu aby se vata dostala všude tam, kam má. Pokud se ti to dobře povede, máš na cca dalších 10000km vystaránoMiki píše:Nejspis budu mit pouzite laufiky tak nevim jak poznam kolik maji za sebou... nevis na kolik to vyjde? to precpani zhruba a kde to delaj?

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Miki> taky mám laufy z druhý ruky, v pravym mi začíná vata ubývat, ale řešit to budu až to bude fakt rozžhavený a vejfuk měnit barvu, no dělaj to tam, kde dělaj ladáky, sharon, creptus . . . kolik maj za sebou prakticky nepoznáš, nebo já určitě ne, ale poznáš že má za sebou 1kkm nebo 20kkm né 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
miki>ale jsem tady, teda obcas mezi pohadkama sem nahlednu... tak beres Leace na pristi sezonu? Tak to je fajn, aspon budem pristi sezonu pekne slyset 

Ještě nejsou doma ale snad to klapne,kdyz to tady vseci porizujou,kdo to ma furt cist..
udajne sou malo jete,tak to asi dude pravda 
Aby nebyly jeste horke az je vybalim...

Aby nebyly jeste horke az je vybalim...

Jak sem to četl poprvé,myslel sem,že si děláš sranduRadek píše:Koupíš klasickou vatu, nějakou dlouhou tyč a musíš jí tam zastrčit co nejhlouběji to jen půjde. Dej si pozor abys ji přitom neprotrh, vata má pak podstatně menší živostnost. Je nutné ji tam nechat chvíli uležet a potom mít zhruba 15 minut nastartovanou mašinu aby se vata dostala všude tam, kam má. Pokud se ti to dobře povede, máš na cca dalších 10000km vystaránoMiki píše:Nejspis budu mit pouzite laufiky tak nevim jak poznam kolik maji za sebou... nevis na kolik to vyjde? to precpani zhruba a kde to delaj?. Málokdo o tom ví, je to ale hojně používaná metoda techniků MotoGP.

kua neser mi

Já hňup mu ještě poděkoval.. No počkej Radku, za TO mám u tebe pivo

Já hňup mu ještě poděkoval.. No počkej Radku, za TO mám u tebe pivo

Radek>

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
teď si z něj dělá prdel, ale sám to dělá stejně 

Hruza, 2 Akrapaci to jisti.TTrs píše:Centrovana varianta je jedna koncovka uprostred na kolem?
Neco jako tohle: http://www.ajko.it/y_motard.html ?

tak jak si spokojenej Radku? "Akrapi"
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
pepa> Stihl jsem jen jednu 80km projížďku předtím než k nám přišel děda mráz
. Ale spokojenost veliká. Řve to teda trochu víc než jsem myslel, cukatůra nezmizela, nějaký zvyšení výkonu jsem nepostřehl (i když to bude tím že byly 3°C a dlouho jsem na tom teď neseděl
) a taky mi přijde že s nima jezdím víc opatrněji než s tichejma originálama. Jako bych z nich měl větší respekt a víc si uvědomoval co v tý mašině vlastně je...

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole, Lite, s tebou ty Vánoce teda mávaj. Nedostal si Andulu?LiTe píše:nic v ní není, jen tě straší a řve, tahej mi za cecky ty zvíře, ještě jooo víííc , tak se mi to líbí bejku
![]()
![]()

XT660X....eXTra potěšení
Nechci nějak rýpat, ale čekal jsem lepší výkon(myslím tu cukatůru) zvlášť od takové značky, takže tedy jen vzhled a zvuk.Radek píše:pepa> Stihl jsem jen jednu 80km projížďku předtím než k nám přišel děda mráz![]()
. Ale spokojenost veliká. Řve to teda trochu víc než jsem myslel, cukatůra nezmizela, nějaký zvyšení výkonu jsem nepostřehl (i když to bude tím že byly 3°C a dlouho jsem na tom teď neseděl
) a taky mi přijde že s nima jezdím víc opatrněji než s tichejma originálama. Jako bych z nich měl větší respekt a víc si uvědomoval co v tý mašině vlastně je...
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
stařík> ono s tou cukatůrou bych zatím nedělal nějaké větší závěry. Fakt jsem na tom dlouho neseděl a nejlepší asi bude to někdy na jaře přímo porovnat. Na dopoledne tam dát originály a na odpoledne Akrapy 

Jj jasně beru, jen štouchnutí