Stavitelná brzdová (spojková) páčka
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Stavitelná brzdová (spojková) páčka
Hola, našel jsem na OTR brzdovou páčku se štelováním, vhodnou na XT660, ale není mi jasné, jestli to prodávají jako komplet, který se jen zasune do původní černé objímky a je vyřešeno. Na fotce osazené motorky ta páčka vypadá nějak kompletněji (duralová páka, eloxované štelování, doraz na pístek a elektriku). Samotná fotka nenamontovaného výrobky je jen holá páka. Potřeboval bych radu, abych neobjednal a pak nesháněl další chybějící kusy. Pokud je to tak všechno, pak není co řešit. Nebo nahoďte, prosím, tip, jakou štelovatelnou páku bych mohl použít. Díky znalcům!!!
http://www.off-the-road.de/xt660_bremsen_zuebhoer.html
http://www.off-the-road.de/xt660_bremsen_zuebhoer.html
- Přílohy
-
- OTR_Bremshebel_XT_big_07.jpg (19.52 KiB) Zobrazeno 56123 x
-
- OTR_Bremshebel_XT2_big_11.jpg (20.18 KiB) Zobrazeno 56118 x
-
- OTR_hebel_sbls_XT_big_07.jpg (17.13 KiB) Zobrazeno 56120 x
XT660X....eXTra potěšení
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Stavitelná brzdová (spojková) páčka
Chci se zeptat , co získám výměnou páček
Mino vzhled a barevnou kombinaci,samo.

Neni to patrne uz ze samotneho nazvu...?radas píše:Chci se zeptat , co získám výměnou páček![]()
Je stavitelna, tzn. ze si nastavis tak, aby ti padla lepe do ruky.

mila> jim napis a zeptej se. odpovidaj rychle a dobre. ja od nich zjistoval spoustu veci k jejich zbozi....ale nic sem si nekoupil 

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
taky jsou ty páčky nakouslý, takže když spadneš, zlomíš páčku v tom nakousnutí a můžeš s tim ject dálradas píše:Chci se zeptat , co získám výměnou páček![]()

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Získáš jiný páčkyradas píše:Chci se zeptat , co získám výměnou páček![]()

Podstata tuningu už je taková-netvrdím, že nové páčky potřebuju

XT660X....eXTra potěšení
Milala píše:Získáš jiný páčkyradas píše:Chci se zeptat , co získám výměnou páček![]()
Mino vzhled a barevnou kombinaci,samo.![]()
![]()
Podstata tuningu už je taková-netvrdím, že nové páčky potřebuju![]()
Konečně odpověď která mne uspokojila

Míllo,my tu tvoji mášu na sraze určo nepoznáme,ty ji dáváš všechno viď

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že to je jen jemné ladění-žádný změny barev, extra samolepky, brutální laufy. Když k ní přijdu, je to furt tovární klasika-jen z ní mám lepší pocit, když vím, že je tam pár technických vylepšení. Já zas asi mezi váma bude jedinej, kdo nepořídí laďáky, aniž bych pochyboval, že jsou dobrý. Místo toho jsem dal do opravy a do laku kryty originálů. Výsledek je super. Jsou prostě nový. Už jsem upustil od červenýho eloxu, protože jsem po praktických zkouškách (řídítka, závažíčka, imbusy) musel uznat, že nic moc (kromě červeně eloxovanejch středů kol).tatar píše:Míllo,my tu tvoji mášu na sraze určo nepoznáme,ty ji dáváš všechno viď![]()
![]()
![]()
Takže na sraze se zrovna nějak zvlášť vyjímat nebude. Hlavně abych jí zas nepoložil

XT660X....eXTra potěšení
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
To TTrs: našel jsem v Bikerscrown prodávat pěkný stavitelný brake i clutch páčky Titax za 1600,-, ale samozřejmě na všechny možný jiný typy motorek než XT. Ty máš tu techniku zmáklou-myslíš, že by se po nějaké úpravě dalo některou z těch páček, co nejpodobnější použít?TTrs píše:Neni to patrne uz ze samotneho nazvu...?radas píše:Chci se zeptat , co získám výměnou páček![]()
Je stavitelna, tzn. ze si nastavis tak, aby ti padla lepe do ruky.
Ještě vypadaly zajímavě páčky Pazzo. Díky, Míla
XT660X....eXTra potěšení
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Lite, já vím, že to myslíš dobřeLiTe píše:Míla> http://www.off-the-road.de/xt660_bremse ... .html?&L=1

XT660X....eXTra potěšení
Milala> Uprave pacek bych se radeji vyhnul. Preci jenom jsou navrhnuty na nejaky zatizeni a kdyz ji kus uriznes, abys ji dostal na XT, tak te pak muze treba pri intenzivnim brzdeni nemile prekvapit.
Jinak taky po nejakych pokukuju, ale mam predstavu spis takovy MX na dva prsty. Jenze to bych musel dat na spojku cely komplet a na brzdu i novou pumpu.
Ty z OTR nevypadaji zle, ale nechce si mi za ne vyhodit tolik penez, kdyz ji pri prvnim padu urcite ulomim. Tak nejak jsem trochu doufal, ze si je ty objednas a ja si je pak omrknu a necham si podobny udelat v praci na NC.

Jinak taky po nejakych pokukuju, ale mam predstavu spis takovy MX na dva prsty. Jenze to bych musel dat na spojku cely komplet a na brzdu i novou pumpu.
Ty z OTR nevypadaji zle, ale nechce si mi za ne vyhodit tolik penez, kdyz ji pri prvnim padu urcite ulomim. Tak nejak jsem trochu doufal, ze si je ty objednas a ja si je pak omrknu a necham si podobny udelat v praci na NC.

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Míla> něco se ti nezdá? není lepší koupit přímo na xt než něco bastlit? 

a není lepší zvyknout si na klasickou "pevnou" páčku a po pr.eli

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně rada nad zlato.kenyo píše:a není lepší zvyknout si na klasickou "pevnou" páčku a po pr.eli![]()

To Lite-pokud si koukal na začátek Topicu, byly páčky z OTR nosným prvkem...TTrs přišel na to samé co já-je to ale ku.va předražená páčka a design jsem u jiných výrobců objevil lepší.
XT660X....eXTra potěšení
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Míla> no já jsem ti jako házel svolení ke koupi těch otráckejch

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
To TTrs-kdybys náhodou pokračoval v úvaze nad stavitelnýma páčkama, budu rád za nějakou informaci. Určitě by to šlo nějak vymyslet i bez řezání na úkor bezpečnosti. Určitě bych páčku nijak neztenčoval. Jde hlavně o to, aby měla podobná páčka to "V" na konci a nebyla konstrukčně na hodně zalomený řídítka superbiků. To by pak ta páka na našich řídítkách byla i bez brždění narvaná na heft.
XT660X....eXTra potěšení
Ja uz taky kdysi na packy koukal, jenze jsem nenasel nic, co by se mi libilo. Chtel bych nejspis nejake kratsi, jako uz psal TTrs.
Takze Milo nepropadej panice, jsou i taci, co prave potrebe vymenit packy rozumej
Takze Milo nepropadej panice, jsou i taci, co prave potrebe vymenit packy rozumej

Takze dobra a spatna zprava...
Podle kalagovyho cisla pouzivaji stejnou spojkovou packu nasledujici Yama modely:
TDR 125
XT 350
XT 600E
XTZ 660
XTZ 750
Brzdova packa na XT660 je zda se unikatni zalezitost, takze jedine vyrobit novou nebo upravit nejakou hodne podobnou.
Podle kalagovyho cisla pouzivaji stejnou spojkovou packu nasledujici Yama modely:
TDR 125
XT 350
XT 600E
XTZ 660
XTZ 750
Brzdova packa na XT660 je zda se unikatni zalezitost, takze jedine vyrobit novou nebo upravit nejakou hodne podobnou.