padaky sw-motech
padaky sw-motech
tak jsem si koupil padaky a chci se zeptat jak je to s tim drzakem na zad. brzdovou pumpicku, paku brzdy a stupacku tu asi podle toho navodu budu muset vypodlozit ze? ona by hlavne nejspis drhla o ten padak a jeste jeden dotaz museli jste nekdo kdo tyhle padaky mate upravovat radicku
ja ji musel trochu odehnout od motoru ale to treba bylo kvuli tem mym padum
ze byla prihla vic k motoru 
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: padaky sw-motech
V balení by měla být podložka která tam přijde pod šroub co drží brzdový pedál, ten spodní a řadičku sem posunoval nahoru...
pytel nepochopil navod
hele manipulace s radickou se tu uz resila a je to uplne normalni 
Tak mě tam třeba přišly šrouby které tam vůbec nepasovalyK.O.zel píše:pytel nepochopil navodhele manipulace s radickou se tu uz resila a je to uplne normalni
tak to se divim. me prisly dvoje a nebyl s nima nejmensi problem 
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
oni tam pasujou, jen musíš dát správnou matku na správný šroubStařík píše:Tak mě tam třeba přišly šrouby které tam vůbec nepasovalyK.O.zel píše:pytel nepochopil navodhele manipulace s radickou se tu uz resila a je to uplne normalni
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
presne tak, je tam jiny zavit.. nektere srouby davas nove a nektere tam nechávás puvodní... a vyhybani obou pák jsem taky delal...Radek píše:oni tam pasujou, jen musíš dát správnou matku na správný šroubStařík píše:Tak mě tam třeba přišly šrouby které tam vůbec nepasovalyK.O.zel píše:pytel nepochopil navodhele manipulace s radickou se tu uz resila a je to uplne normalni
. Šrouby i matky (které použiješ z motorky) mají jemnější závit než ty, co posílaji s padákama.
Ještě je třeba počítat s tím, že u jiných stoupání závitů budou asi taky jiné utahovací momenty.
to si děláš doufám prdel s utahovacími momenty
D: 
tak to je v poho to sem potreboval vedet
hlavne to s tou radickou kdyz jsem ji naohybal tak by se mi mohlo blbe radit to poznam ale az pristi rok.
este se chci zeptat jestli nemate nekdo tu radicku od touratechu a kde ji sezenu?
ja to hledal ale nenaselK.O.zel píše:pytel nepochopil navodhele manipulace s radickou se tu uz resila a je to uplne normalni