Tak jen pro inspiraci tomu, kdo by si někdy chtěl dát stovečku Středním Povltavím, kde jsou mraky serpentin, výhledů a krásných cest. Fotky jsou ze Solenic (přehrada Orlík)a Kamýka nad Vltavou.
Tak jo, necháme to sice až na jaro (nebo léto) a vymyslím co nejzáživnější okruh. Určitě se tam najde dost zajímavých míst i pro R-kaře. Asi bych to pak svolal přes sekci Akce a srazy. Orlík, Kamýk, Slapy-lesy, točky, koupačka, panorámata.... Když by bylo jó teplo, je tam 3prde.. kempů na přespání. No a přitom jen kousek za Prahou směrem na jih. Dostupné určitě pro Středo, Jiho, Západo a Prahočechy a Vysočináře. Kdyby přijel někdo ze severu nebo dokonce z Moravy, to by byla velká pocta (Tatare, Totre, Staříku, Radku, Lite a další nejmenovaní)mad píše:V sobotu jsem se chtel, taky svizt, jenze pocasi vypadalo hrozne a tak sem vyrazil za pritelkyni sockou a samozrejme ze za hodinu najednou bylo azuro a ideal, ale uz bylo pozde![]()
Docela bych se tam do tech koutu podival
Já už makal-teď konečně jezdímLiTe píše:Milala> sraz beru, jenom tiše závidím, že jezdítemy makáme na baráku
dokud je hezky
se mášMilala píše:Já už makal-teď konečně jezdímLiTe píše:Milala> sraz beru, jenom tiše závidím, že jezdítemy makáme na baráku
dokud je hezky
Milala> si piš že bych hned dovalil kdybych to neměl zasr...ých 400km ale jarní srázek samo beru,taky se mi to nějak nezdá že bychom měli jenom jeden megasraz v létěMilala píše:Tak jo, necháme to sice až na jaro (nebo léto) a vymyslím co nejzáživnější okruh. Určitě se tam najde dost zajímavých míst i pro R-kaře. Asi bych to pak svolal přes sekci Akce a srazy. Orlík, Kamýk, Slapy-lesy, točky, koupačka, panorámata.... Když by bylo jó teplo, je tam 3prde.. kempů na přespání. No a přitom jen kousek za Prahou směrem na jih. Dostupné určitě pro Středo, Jiho, Západo a Prahočechy a Vysočináře. Kdyby přijel někdo ze severu nebo dokonce z Moravy, to by byla velká pocta (Tatare, Totre, Staříku, Radku, Lite a další nejmenovaní)mad píše:V sobotu jsem se chtel, taky svizt, jenze pocasi vypadalo hrozne a tak sem vyrazil za pritelkyni sockou a samozrejme ze za hodinu najednou bylo azuro a ideal, ale uz bylo pozde![]()
Docela bych se tam do tech koutu podival![]()
Nebudem předbíhat a já dám z jara sondu, zda by o to někdo stál![]()
Mimochodem, ve středu má bejt pařák-tý voléé, 5. listopádu![]()
![]()
já to X-ko snad nezazímuju
Číslo na mě je v majitelích, tak se klidně ozvi a když to ještě půjde, rád se svezu. Zatímmad píše:Milala> no ted uz bohuzel pocasi asi moc nebude, ale prave jak je to blizko, tak bych klidne i jentak o vikendu zajel a aspon bych poznal naky mistni zatacky. Vim ze tam v okoli je toho dost, jenom to tam vubec neznam...
Milala píše:Předpověď na netu nebyla nic moc, ale stačilo se v sobotu ráno podívat z okna a bylo jasno. Na zimní spánek je ještě brzo. Ukecával jsem k projížďce Kozla (v Praze bylo prej nějak hnusně) a Drauga (Vašek se neozval vůbec) až jsem nakonec jel sám. Holt na R-kaře je asi už moc zíma
Mimochodem, bylo 16 stupňů.
Tak jen pro inspiraci tomu, kdo by si někdy chtěl dát stovečku Středním Povltavím, kde jsou mraky serpentin, výhledů a krásných cest. Fotky jsou ze Solenic (přehrada Orlík)a Kamýka nad Vltavou.
Holt dobrá volba-Dunlop Sportmax Roadsmart; mimochodem, takhle vypadá po 3000km. Možná je to ale tím, že jezdím tak pomalu a klidněLiTe píše:Jo gumu má míla nejlepší![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host