Co nás čeká v rámci zazimování?

Vše o jednobuchu XT660.
CeGo
Kontaktovat uživatele:

Co nás čeká v rámci zazimování?

Nový příspěvek od CeGo » ned 02. lis 2008 21:45:59

Klucí a holky, jaké všecky úkony budete provádět? Ity sebemenší ... To je pro nás co jsme ješte nezazimovávali, ať na něco důležitého nezapomenem.. Takové ty klasiky asi všichni víme, ale můžem si to klíďo zopáknout! Zde jsem našel nějaký článek.. http://www.motorkari.cz/detail-clanku/?cid=13004 Jen jsem trošku nepobral to s tím litím oleje přez otvor svíčky a pak že to tama musí i vytéct.. A taky, že je olej lepší vyměnit před zimou než na jaro... Názory? poznatky? Zkušenosti? ;)
Radek
Administrátor
Napiš "660" bez uvozovek: 505
Kontaktovat uživatele:

Sdělení od administrátora

Příspěvek od Radek » čtv 23. bře 2023 15:41:08

Zdar,

vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit :P. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.

Přejít na web motopripravky.cz

kenyo

Re: Co nás čeká v rámci zazimování?

Nový příspěvek od kenyo » ned 02. lis 2008 22:46:21

CeGo> názor je ten že se to nesmí brát moc vážně ;) žádnej olej tam nelij, stejně za 3 měsíce budeš motku vyndavat a nebo i během zimy kdyby bylo joo hezky.. to je jen při dlouhodobím ukládání ke spánku. Nevím co na té výměně je, pravda je že se olej rozkládá ale taky bych to neviděl tak černě takže na to půjdu až před novou sezonou v rámci komplet přípravi na sezonu ;) Jinak článek sem čet dřív, a myslím že na nic nezapomněli :yes:

LiTe
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od LiTe » ned 02. lis 2008 22:50:09

podle mě blbost, já jen vyndám baterku (nevytápěná garáž), doliju doplna plnou benzínu, přikriju plachtou, maximálně prostříknu bowdeny a pohyblivý části wd40 a je vystaráno, ještě teda přefouknu gumy, abych neměl plošky při delším stání, ale stejně k ní přijdeš a otočíš jí třeba :P :) a nic tam nelej :P je to zbytečný, a nestartoval bych ji, když už tak ji projet ale ne nechat prohřát na místě, to ne
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko

K.O.zel

Nový příspěvek od K.O.zel » ned 02. lis 2008 23:27:43

ja kdyz teda predloni zazimovaval tak sem tam ten olej nalil 8-) pisou to i v manualu

Radek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Radek » pon 03. lis 2008 11:20:00

jak pise kenyo, nesmi se to brat moc vazne... :) Pres zimu udelam na moto jen nejakou mensi udrzbu, zkontroluju veci jako lanka, jestli se nejake nedre a nebude chtit vymenit apod, vymenim kapaliny ... A jen semtam motorku umeju .. Ale vetsinou jezdim celorocne a motorka ani pres zimu nejak dlouho nestoji, takze zazimovani proste nejak moc nehrotim :mrgreen:

Odpovědět