Teda proč u jednobuchu se musí nastavit číslo válce

Protoze ta jednotka se nepouziva jenom u XT, ale i u nekterych dvouvalu.LuckyG píše:7. Na diplayi se objevi napis "C1" (cislo valce)
Teda proč u jednobuchu se musí nastavit číslo válce
Nazdár, konečně nějaký XTčkař kousek ode mě !!! No jasan, že předvedu! Jen teď mám moto v Brně, čekám až dodají powercommander.. Jináč, kde děláš v Luha??? Jo a nejels předminulý týden do Pozlovic.. viděl jsem tam někoho na tmavém XT... Jel jsem zrovna autem a rychle to otočil abych ho zastavil, ale on už byl v luftě:)..Miki píše:CeGo ja sem z Uh.Brodu a v Luhankach pracuju,nekdy mi musis predvest ty akrapovice![]()
taky bych chtel neco takoveho poridit jeste devily se mi libi..
Ahoj,makam na Zálesí uz 6letCeGo píše:Nazdár, konečně nějaký XTčkař kousek ode mě !!! No jasan, že předvedu! Jen teď mám moto v Brně, čekám až dodají powercommander.. Jináč, kde děláš v Luha??? Jo a nejels předminulý týden do Pozlovic.. viděl jsem tam někoho na tmavém XT... Jel jsem zrovna autem a rychle to otočil abych ho zastavil, ale on už byl v luftě:)..Miki píše:CeGo ja sem z Uh.Brodu a v Luhankach pracuju,nekdy mi musis predvest ty akrapovice![]()
taky bych chtel neco takoveho poridit jeste devily se mi libi..
edit: až teď čtu, že máš modré X.. tohle byl ale tmavý Rkař.. to znamená, že tu máme ještě někoho
jo tak na tomhle nedela zadny, jeden dela nad plusem, a druhy v Toku.. No čoveče vsadím se že nemám větší vý platu než ty ! já to jen prostě vše sypu do mašinyMiki píše:delam na Zeusu.. to je tam na kopecku takovy zasity provoz,byvale agro.. ty do te masiny sypes pekne penize čéčeje videt ze nedelas u nas
no jo,povrčíme na srazuHoMoLiTe píše:venca> vítej v klubu![]()
![]()
pepo, mám Akrapi, Leáče jsem neslyšel, ale na Akrapi nedám dopustit, kdyby byli jen tak oddělávací, tak s něma spávám jak Leošmareš s televizí Sharppepa píše:Teď nevím,jestli jsi mi říkal liťáčku,jestli ti to zvedlo výkon nebo né.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 hostů