Enduro škola
Re: Enduro škola
slušný... ale ta motorka je stějně děsně hnusná 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
musim podotknout ze jsem taky uvazoval o ty skole ale bavil jsem se s jednim chlapikem co ty lidi zna a rikal ze jestli ma clovek nakou zkusenost s terenem hrave se muze pustit do stredne obtizne lekce takze asi takhle...
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jinak bych se do toho asi pustil i s Xkem a taky bych ten zaklad radsi vynechal 

Tak kdy jedem????Radek píše:jinak bych se do toho asi pustil i s Xkem a taky bych ten zaklad radsi vynechal

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
venca> myslis ze bysme to dali jeste do konce roku? 

To asi ne.Už bude kosa a koupat se v blátě v 3°C by se mi nechtělo.Ale na jaře bych do toho šel.A těch pár lidí se dá dohromadyRadek píše:venca> myslis ze bysme to dali jeste do konce roku?

venco a do ceho bys sel? zacatek nebo pokrocily? ty zkusenej zavodnik urco pokrocily 

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja bych ten zacatek taky vynechal
. Nekdo tu na foru psal, ze to je skutecne pro zacatecniky a pokud ma clovek alespon trochu zkusenosti v terenu, tak ze by mel jit do tech pokrocilejch 

Radek> i s X do pokročilích

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
kurz pro začátečníkykenyo píše:Radek> i s X do pokročilích![]()
![]()
"Vhodný pro ty, co jezdí po silnici, ale v terenu nikdy nebyli, mají první enduro, nebo jezdí jen po prašných cestach."
"Po tomto cvičení budete schopni bez problému jezdit po polních a lesních cestách."
Trénink pro pokročilé
"Navazuje na základní trénink, je určen pro lidi, co už v terénu částečně jezdí, ale mají ještě potíže."
Beru to tak, že ten kurz pro začátečníky je pro lidi, co snad nikdy na moto neopustili silnici

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Radek> sakra, maj ěště menší level než je začátečnickej ?
já že by se mi hodilo, když vyjedu najednou ze silnice při nekontrolovatelným driftu nebo tak
tak co mám jako dělat
brzdit? zatáčet ? co si o tom myslíš?

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
v tomhle případě se už můžeš tak akorát pomodlit a doufatLiTe píše:Radek> sakra, maj ěště menší level než je začátečnickej ?já že by se mi hodilo, když vyjedu najednou ze silnice při nekontrolovatelným driftu nebo tak
tak co mám jako dělat

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
díky za radu, vyzkoušímRadek píše:v tomhle případě se už můžeš tak akorát pomodlit a doufatLiTe píše:Radek> sakra, maj ěště menší level než je začátečnickej ?já že by se mi hodilo, když vyjedu najednou ze silnice při nekontrolovatelným driftu nebo tak
tak co mám jako dělat

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
mno na R ku a nebo na XTe aa nebo na starej jawce bych klíďo šel do pokročilých
ale na Xku.. dyť to nic nevyjede na tom balonu zadním
tak jasný po polní a lesní cestě se s tim jezdit nechá, ale nato nepotřebuju žádnou školu zase 

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
aspon bude nejaka sranda ne?
Jinak az tam obujes neco vic "ostrejsiho", Avon, MT60RS, tak treba zmenis nazor...
Oproti tem plochejm slickum je to celkem rozdil 

RAdek> něco na tom bude, Avonky tam pudou na jaře.. teda jestli mě ještě neodradíš... jak to vyadá s Avonkou?

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no commentkenyo píše:RAdek> něco na tom bude, Avonky tam pudou na jaře.. teda jestli mě ještě neodradíš... jak to vyadá s Avonkou?![]()

- Kárl
- Kontaktovat uživatele:
K.O.zel píše:ty jo, takovej skoro ceskej erzberg co?musim zjistit esli se tam neda dostat
Dostanes se tam v pohode je to kousek od Lomu Amerika Na Berounsku.udelaj tam kazdej rok jen vykop prez prijezdovou cestu.Celkem s klidem to jde objet ci prejet.Bydlel jsem v kladne a jezdili jsme s partou kazdy druhy den na super koupani prave tam.

karl> no vzhledem k tomu kolik tam takovejch lomu je to zas neni uplne kousek
jinak sem se tam byl kouknout nekdy v dobe kdy sem to psal a to sem teda cestu dovnitr bohuzel nenasel 

- Kárl
- Kontaktovat uživatele:
prijizdi se prez naves kolem hospody a mezi zdi sousedniho statku a hospody je zakaz vjezdu ,jen pro obsluhu a po te prasne ceste tam dojedes.na poprve jsme to take nenasli.mistni nam ac asi neradi rekli kudy.do ostatnich lomu se nelze dostat.jsou bud oplocene nebo krute hlidane.K.O.zel píše:karl> no vzhledem k tomu kolik tam takovejch lomu je to zas neni uplne kousekjinak sem se tam byl kouknout nekdy v dobe kdy sem to psal a to sem teda cestu dovnitr bohuzel nenasel