Inu vzal jsem 14ku kolečko od tatara a 14ku kolečko z nového DRZ400. Tvar zubů sedí naprosto dokonale, jen kolečko od tatara má každý zub o cca 0,5mm vyšší.
Tak by mě zajímalo, zda je to jen nějaké fáma nebo jsou opravdu špatné?

dej to někomu na drátovačku,je to fajnová práce a cenově to vyjde na stejno jako když to bude někdo šťouchatPetik.p píše:kdo dělá to vnitřní drážkování? potřebuju udělat na náboj i na hřídel.. asi tak osmidrážku.. bude to na uzávěrky na samuraie
To otevreni zubovy mezery se pohybuje v nejakych mezich mj. podle poctu zubu na kole. Ale i tak bych si s tim moc nelamal hlavu. U Tatara doma se urcite jezdi na tehle koleckach uz nejaky ten patek a urcite by je nenabizel, pokud by nebyly v poradku.venca píše:Tak nevím jestli to říkal ještě někdo,ale já to říkal určitě.Když jsem vzal orig. kolečko a přiložil to od Tatara tak se teda zuby neshodovali ani náhodou.Originál je uzavřenější.Tak jsem kolečka vzal a odjel ke známému který dělal na ozubárně.Podle něj jsou dvě normy a ta podle které je vyrobeno kolečko od Tatara se prý používá na zemědělské stroje a je jiná než ta podle které je vyrobeno orig. Použití mi nedoporučil.Může to být i jinak,jak jsem koupil tak prodávám.Pokud tady je někdo kdo tomu rozumí může nám to objasnit.![]()
Asi jsi to špatně pochopil. Nemyslím, že by tu někdo na tatara házel špínu... Na srazu jsem od více lidí slyšel, že nejsou dobře vyrobené. Proto jsem založil tohle téma, aby se v tom udělalo jasno. Jsem rád, že se tu vyjádřil tatar a myslím, že od této doby o kvalitě koleček nikdo pochybovat nebudeStařík píše:Kdyby to nebyl Tatar, tak tu asi nenapíšu, ale to co tu čtu, už je teda dost zajímavé. Nevím, když tak řešíte jeho kolečka, proč jste si je vlastně kupovali, když jsou na...? Mě teda Tatarovo kolečko vyhovuje a co víc, mám na něm najeto víc jak na tom prvním originálním. Takže tady chyba asi nebude.......Jenom si teď nadávám, že jsem jich loni nevzal víc......
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů