Díky za rychlou reakci a pomockenyo píše:1) viz. viewtopic.php?f=5&t=676&view=unread#unread ... když jde nahoru tak půjde i dolů
2) levněji kryt asi neseženeš.. cena dobrá
3) obávám se že ty vejfuky nikdo nezná.. nebo já teda ne
Nazdar, já to právě řeším - zadal jsem si výrobu kostí o 5 a o 8mm delších, tak předpokládám, že do 14 dnů bych to mohl mít a odzkoušet.myšák píše:Ahoj vespolek. Uvažuju o snížení mojí Tenerky. Přece jen mých 170cm je na tuhle krasavici krapet na fest. Chtěl jsem zeptat - když povolím přední vidle o cca 2cm a na zadek hodím přepákování (-35mm), změní se tím nějak zásadně jízdní vlastnosti? Nerad bych po tomhle zásahu z motorky, která jezdí luxusně, vyrobil nějakou "užovku".Díky za odpověď.
177 a 85-90kg, ale musím doplnit, že soustavně jezdím s plnýma kuframa (tj. +30kg), a nyní došlápnu oběma celými podrážkami. Po snížení a zatížení 120kg s poloprázdnou nádrží, má moje Tenerka světlou výšku 19,5cm.kadetom píše:Kolik přesně vážíš a měříš?A jak přesně došlápneš na zem? Mám 178 cm a je na mě také vysoká... Máš možnost ještě nechat dělat další kosti? Měl bych zájem
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů