jak na zadni? wheelie?
jak na zadni? wheelie?
tak si zahraju na nevybourenyho mladocha a zeptam se zkusenejsich.. jaky je spravny a relativne bezpecny postup jak zvednout xtcko na zadni? nebo jak to delate?
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: jak na zadni? wheelie?
na 1 ide aj plynom, skus na 2 chod cca 30 jednym prstom vytlac trochu spojku, pridaj plyn a pusti spojku a jeto

jemne jsem zkusil oboje a nic, zkousel jsem ve 30 na 1cku vyplach a jen jemny zhoupnuti v predni vidlici a pak to uz tuze jecelo
s tou spojkou jsem zkusil do strednich otacek, trochu spojky pridat plyn pustit spojku a jen to skublo, a to jsem zkousel i ruzne tahat za riditka, snazil jsem se byt vic vzadeji a prdlajz, tak premyslim co delam spatne, asi to chce vic zkouseni.. nekdo na zauceni vecer na Strahove na parkovisti?
s tou spojkou jsem zkusil do strednich otacek, trochu spojky pridat plyn pustit spojku a jen to skublo, a to jsem zkousel i ruzne tahat za riditka, snazil jsem se byt vic vzadeji a prdlajz, tak premyslim co delam spatne, asi to chce vic zkouseni.. nekdo na zauceni vecer na Strahove na parkovisti?

Ahoj, nemáš náhodou oranžový Xko a neparkuje na strahovských kolejích...? Jinak nějaké video jsem viděl, kde to docela pěkně popisujou, ale bylo to spíš pro enduro jízdu při přejíždění klád...
nahodou mam a ano, na kopci parkuji 

A tady je to video...
https://www.youtube.com/watch?v=Vaq2RBqCBio
oranzova se mi libila nejvic 
a dik i za video, to zhoupnuti vypada dobre, vecer pokud nezachcije to pujdu otestovat, uz se tesim jak malej

a dik i za video, to zhoupnuti vypada dobre, vecer pokud nezachcije to pujdu otestovat, uz se tesim jak malej

cez spojku ti to musi ist len to chce trocha cvyku, sadni si trochu dozadu, vytlac spojku, pridavaj plyn, pusti spojku zaroven pridaj plyn 

tam by nejaky extra rychle zvednuti hrozit asi jen tak nemelo, ne? takze se max nic nestane a nemusim se bat ze si ji hodim na zada? me to zatim vdycky jen pri pusteni spojky skublo, nejaky zvednuti ani nahodou.. asi malo plynu a sevreny pulky... ale to se podda
toho plynu sa neboj kludne ho vytoc, ja sa tiez bojim ze ma prevrati ale pomaly sa ucim..
- melloun
- Kontaktovat uživatele:
a nechodis nahodou na dopravku a obcas si zajedes na horskou?.. jinak jak ti to tu popisuji je spravne, ja zvedam vetsinou na jednicku a pak se snazim radit. a nerekl bych ze te nemuze hodit na zada.. parkrat sem mel dosti na male, ale zkouseni a noha na zadni to jisti:)
melloun
ahoj, koukam ze se snad vsichni potkavame 
na horskou chodim vetsinou ve ctvrtek, uz jsem tam videl i modry xtcko, to jsem tam pekne okoukl, napoprvy se zhrozil jeho velikosti a tyden na to jsem si jel pro svy oranzovy
ted ve ctvrtek dopo tam zas pojedu, asi zas na motce, autem je to tam na pytel
zkousel jsem v patek, trapil jsem ho na jednicku ale delal sem chybu a zkousel to az pri vyssi rychlosti, parkrat jsem lehce prizved, priste musim z pomalejsi rychlosti, to by melo jit lip, natrenuji a pak zkusim na 2 zaspojkovat - to zkousite cca ve 30 na 2jku, spojka, vytocit a pustit se zhoupnutim?

na horskou chodim vetsinou ve ctvrtek, uz jsem tam videl i modry xtcko, to jsem tam pekne okoukl, napoprvy se zhrozil jeho velikosti a tyden na to jsem si jel pro svy oranzovy
ted ve ctvrtek dopo tam zas pojedu, asi zas na motce, autem je to tam na pytel
zkousel jsem v patek, trapil jsem ho na jednicku ale delal sem chybu a zkousel to az pri vyssi rychlosti, parkrat jsem lehce prizved, priste musim z pomalejsi rychlosti, to by melo jit lip, natrenuji a pak zkusim na 2 zaspojkovat - to zkousite cca ve 30 na 2jku, spojka, vytocit a pustit se zhoupnutim?
ja bych se teda prvne naucil jezdit po zadnim na kole...(bude trvat cca mesic treninku) nez bych to zacal zkouset na moto, je to zaklad a bez toho to zrejme nema cenu zkouset. Pokud chcete po zadnim nejaky ten metr taky ujet....
na kole mi to docela jde
- melloun
- Kontaktovat uživatele:
jj tak to modry Rko je moje:) az te tam nekdy potkam taky ti to okouknu:)
melloun
no, oproti tvymu je trosku odrenejsi 
zitra pokud nebudou padat trakare tak urcite razim na Xku do skoly

zitra pokud nebudou padat trakare tak urcite razim na Xku do skoly
Tak mě to jde na jedničku normálně plynem. A na 2 jak to píšou kluci,plnej a promacknout spojku.A never tomu že se nedá přehodit,i když jde pomaleji než lehká uz jsem ji taky vracel nozní brzdou. Chce totrenovat. 

jaky mas vypozorovany optimalni rychlosti pro zkouseni na 1cku ci 2jku?
pekna motka, na Rko nejak moc cistamelloun píše:jj tak to modry Rko je moje:) az te tam nekdy potkam taky ti to okouknu:)

Při rozjezdu klidně na metru přes spojku,nebo se pomalu rozjedu a pak jen přidám.luke21 píše:jaky mas vypozorovany optimalni rychlosti pro zkouseni na 1cku ci 2jku?