Co nás čeká v rámci zazimování?
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
Co nás čeká v rámci zazimování?
Klucí a holky, jaké všecky úkony budete provádět? Ity sebemenší ... To je pro nás co jsme ješte nezazimovávali, ať na něco důležitého nezapomenem.. Takové ty klasiky asi všichni víme, ale můžem si to klíďo zopáknout! Zde jsem našel nějaký článek.. http://www.motorkari.cz/detail-clanku/?cid=13004 Jen jsem trošku nepobral to s tím litím oleje přez otvor svíčky a pak že to tama musí i vytéct.. A taky, že je olej lepší vyměnit před zimou než na jaro... Názory? poznatky? Zkušenosti? 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Co nás čeká v rámci zazimování?
CeGo> názor je ten že se to nesmí brát moc vážně
žádnej olej tam nelij, stejně za 3 měsíce budeš motku vyndavat a nebo i během zimy kdyby bylo joo hezky.. to je jen při dlouhodobím ukládání ke spánku. Nevím co na té výměně je, pravda je že se olej rozkládá ale taky bych to neviděl tak černě takže na to půjdu až před novou sezonou v rámci komplet přípravi na sezonu
Jinak článek sem čet dřív, a myslím že na nic nezapomněli 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
podle mě blbost, já jen vyndám baterku (nevytápěná garáž), doliju doplna plnou benzínu, přikriju plachtou, maximálně prostříknu bowdeny a pohyblivý části wd40 a je vystaráno, ještě teda přefouknu gumy, abych neměl plošky při delším stání, ale stejně k ní přijdeš a otočíš jí třeba
a nic tam nelej
je to zbytečný, a nestartoval bych ji, když už tak ji projet ale ne nechat prohřát na místě, to ne

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
ja kdyz teda predloni zazimovaval tak sem tam ten olej nalil
pisou to i v manualu

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jak pise kenyo, nesmi se to brat moc vazne...
Pres zimu udelam na moto jen nejakou mensi udrzbu, zkontroluju veci jako lanka, jestli se nejake nedre a nebude chtit vymenit apod, vymenim kapaliny ... A jen semtam motorku umeju .. Ale vetsinou jezdim celorocne a motorka ani pres zimu nejak dlouho nestoji, takze zazimovani proste nejak moc nehrotim