Ahoj,
mám docela často dost oleje v airboxu. Upouštím jak tou malou výpustí, co je jakoby před vzduch.filtrem (průhledná cca 3cm gumová jakoby zkumavka nebo šprcka) , tak i za filtrem (hadička se špuntem vede z airboxu pod motor k zadní kyvce).
Že tam je výduch z motoru vím, ale to množství mi přijde možná víc než je zdrávo. Taky je celý vzduch.filtr zamaštěný, nemůže to mít vliv na sání vzduchu?
Olej v airboxu
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Olej v airboxu
Toto se děje, když je filtr špatně propustný (zasraný) - vyměň filtr a měl bys mít pokoj. Papírový filtr nasáklý olejem má jistě špatné vlastnosti.
Má pravdu ten chlapectotr píše:Toto se děje, když je filtr špatně propustný (zasraný) - vyměň filtr a měl bys mít pokoj. Papírový filtr nasáklý olejem má jistě špatné vlastnosti.

no jo, jenže ten olej se tam objeví znova, to bych ho mohl měnit furt.
Když dáš nový filtr, tak by se ten olej již objevit neměl, protože právě starý zasraný filtr bývá příčinou problému. Nebo se Ti to stalo s novým filtrem?
Mám tam pipercross, takže jen čistím. Je to jen otázka času kdy tam ten olej zase bude.