Tak snad už konečně brzo budou ... Původně měli být již minulý týden před srazem, nakonec že budou v pondělí a dnes ve čtvrtek pořád nic ... Jinač bude 20 kusů modrých, 20 kusů šedivých a 5 kusů červených
Kdybych jim tam blbec nenechal 300,- zálohy, tak už to dám dávno jinam
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Tatar má pravdu, léto nebude věčně a samolepky jsou malou, ale přeci jen určitou záminkou ke srazu nebo třeba projížďce. Mohlo by to být třeba jen přes jednu noc. Kempů je na Vysočině dost Moc se mi líbil ten rachot, když najede skoro 30 XTéček na náměstí a lidi čučí Myslím, že jim to většině ani nevadilo, možná by se taky rádi projeli... Takže pokud to nepovažujete za úplnou blbost nebo něco příliš předčasného, mohli bychom založit nový topic s minianketou, kdo je pro a kdo o to třeba nestojí. Co vy na to
Takhle jsem to taky myslel-večer naject a druhej den projížďka a domu...Už jsme velký klucí, tak kdo by chtěl, může přece zůstat-všechno nemusí bejt organizovaně
já bych dal ráno normálně v 7 sraz na dubí tam si tak do oběda pojezdíme naserem místní lidi ty nám nahážou pod kola hřebíky a pojedem to opravit, nalepit nálepky a hurá domů . dal bych pouze vyjíždku, něco jako první YT660sras.