Pružiny Wirth
Pružiny Wirth
Máte někdo na eRku progresivní pružiny wirth? Zajímalo by mě jaké to má jízdní vlastnosti a jestli je to velký rozdíl oproti origo? Uvažuju o koupi cena je v pohodě 3tisíce.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Pružiny Wirth
Jo, mam je. V pohodě výrobek, akorát se nelekni jsou o dost kratší než origo, ale v pérovně mi to poměřili, vše O.K. a když k tomu dáš ještě nějaké podložky tak tomu zvedneš předek na jízdní vlastnosti super a neodumírají mi ruce při delších jízdách, lépe to pobírá takové ty drobné vibrace.
Pružiny wirth
Dík za info a oleje se tam dává kolik stejně jako u origo pružin 0,640L?
Jako teď z hlavy Ti nenapíšu, ale mam dojem že jsem dával to samé množství jako do originálu.
Pružiny wirth
Tak přes zimu si je určitě objednám tak doufám že to bude stát za to.
jak to dopadlo s pruzinama? naky novinky?
Zdar ,mam zajem o predni progresivni pruziny,muzete mi nekdo nejake superč doporucit? Diky
Pružiny wirth
Pružiny jsou teda byly super motorku jsem bouzel prodal. Jak psal já... Pobírají lépe menší nerovnosti a navíc se při brzdění tolik nepotápí. Kupoval jsem je z motops.cz teď si nejsem jistý ale myslím že stály 2500,-
Tak jsem googlil a nasel nekolik pruzin do prednich tlumicu a ted babo rad,ktere vybrat? 

- Viteslav
- Kontaktovat uživatele:
breen : odpověděl jsem Ti v jiném vláknu.Takže mám pružiny WIRTH,s kterými jsem ji už koupil.Jsem s nima spokojenej.Při mé váze 110 kg se předek skoro nepotápí,spíš mám nastavení tvrdší,což mi vyhovuje,vibrace nic moc a díky tomu má i lepší stabilitu
Bolest je dobrá věc , aspoň víš , že žiješ
ok,diky ,progres tam musi byt