XT SRAZ 2015
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: XT SRAZ 2015
Já... píše:Hlavni organizator se neoziva a na Slovanský dvůr se asi nevejdem a proto přicházím ještě s jednou variantou. http://camp-straznice.cz/cenik.html Byl jsem tam loni na podzim a velka spokojenost. Ale neměli bychom váhat co nejdříve vybrat misto konání, zavolat ohledně kapacity a za měsíc naschle.
Souhlasím, letos je ta organizace cosi na píííču a řešíme tady samé píííčoviny... Dokud je ještě čas změnil bych místo za to co navrhuje Jářek a co nejdříve domluvil dokud je ještě čas

...za měsíc zdar...
mě se docela líbila i ta babí hora
ale přizpůsobím se 

To ja jsem jeste na cestach.To jsem zvedav jak to letos dopadne.
Pro Packiho - na tebe se tesím ty zvíře

Na Babí horu jsem měl na podzim namířeno původně, ale v září už bylo zavřeno, nehledě na to že ten kemp na mě nepůsobyl nijak moc pěkně. Do Strážnice zavolám a dám vědět.
Kemp Střážnice
Už jsem tam volal: Maj poslední 3 chaty po čtyrech bez soc. zaříz., se stanem není problém. Paní mě upozornila pokud bude někdo chtít pod střechu, tak je zapotřebí co nejdřív rezervovat, protože o tento termín je opravdu zájem.
Babí hora
Taky jsem volal: Volno maj , ale chtějí objednávku mejlem.
Bylo by dobré, aby jsme se domluvili kam vůbec pojedem a "chataří " aby dali síly dohromady a vytvořili skupinky do ubatovacích prostor.
Příští týden musí být rozhodnuto!!!!!!!!!!!
Kemp Střážnice
Už jsem tam volal: Maj poslední 3 chaty po čtyrech bez soc. zaříz., se stanem není problém. Paní mě upozornila pokud bude někdo chtít pod střechu, tak je zapotřebí co nejdřív rezervovat, protože o tento termín je opravdu zájem.
Babí hora
Taky jsem volal: Volno maj , ale chtějí objednávku mejlem.
Bylo by dobré, aby jsme se domluvili kam vůbec pojedem a "chataří " aby dali síly dohromady a vytvořili skupinky do ubatovacích prostor.
Příští týden musí být rozhodnuto!!!!!!!!!!!
ja hocikam, pod STAN 

Já budu pod stanem,snad to letos vyjde, dvakrát se mi nevyšlo tak už se těším na první sraz s XTckarema.
Super,tak snad se nějak vše dotáhne do zdárného konce.....a srazíme seee.
Myslím že je jedno kde,ale v čas to vědět-xt dojede přeci kamkoli

Myslím že je jedno kde,ale v čas to vědět-xt dojede přeci kamkoli

Tak jak to vypadá? Budeme se nějak domlouvat, hlasovat kdo chce stan a kdo chatu?
Ja jak jsem již psal tak beru stan od pátku do neděle. 

Tak aby jsme to moc nekomplikovali. Hlasování proběhlo ve prospěch Sl. dvora, kde je bohužel plno. Na druhém místě se umístil Vlčák a Babí hora. Vzhledem k velkému zájmu o stanování je volba jasná protože ve Vlčáku stanování není možné, tak vítězem se stává Babí Hora
Ubytování:
Kdo potřebuje střechu nad hlavou kontaktujte přímo kemp a zamluvte si co kdo potřebujete a chcete. Místa mají dost už jsem tam volal. http://www.camping-babihora.com/kontakt.html
Každopádně nenechávejte to na poslední chvíli.
Ja... dorazim až v sobotu během dne. Mám ještě noční
Ubytování:
Kdo potřebuje střechu nad hlavou kontaktujte přímo kemp a zamluvte si co kdo potřebujete a chcete. Místa mají dost už jsem tam volal. http://www.camping-babihora.com/kontakt.html
Naposledy upravil(a) Já... dne úte 16. čer 2015 16:09:59, celkem upraveno 1 x.
Termín srazu od pátku 3.7.2015 do pondĕlí 6.7.2015 ( v pondĕlí je svátek )
Mám dotaz,bude se jezdit asfalt nebo i něco mimo.......abych věděl co na to obout

Prolezl jsem ty stránky a vypadá to super.Doufám že tam budou i žabičky.......někteří pro ně mají slabost.

paráda tak 3. 4. môžem a 5. do práce
5. máme sviatok

Tak tedy platí ten slovácký dvur??...

Já... píše:Tak aby jsme to moc nekomplikovali. Hlasování proběhlo ve prospěch Sl. dvora, kde je bohužel plno. Na druhém místě se umístil Vlčák a Babí hora. Vzhledem k velkému zájmu o stanování je volba jasná protože ve Vlčáku stanování není možné, tak vítězem se stává Babí Hora
Ubytování:
Cha, cha, cha dostal jsem dovču, takže pokud se nic nepos... tak už v pátek dorazím.

Nepojede někdo kolem Benešova u Prahy. Že bych se připojil. Pojedu už v pátek