Plánování srazu 2009
Re: Plánování srazu 2009
kdyz dostanu dovo v praci tak no problema.. zatím 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
souhlasRadek píše:takže co takhle pátek 3. července až pondelí 6. července? Pondělí nám tedy zařídil svátek pan Hus

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
tak jak
nechci sebou vozit stan ani spacák, tak by to chtělo nějak pohnout s ubytováním
klidně bych si to i předplatil, protože potom to bude pro mě dost peněz najednou
. Co kucí?

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže využívám pánovo pravomocí
a termín letního srazu stanovuji na 3. - 6. července. Do léta času dost a kdo bude chtít, tak si čas udělá
.
Teď se tedy jen rozhodnout kde přesně to uskutečnit
když jsem dřív psal že bych nejraději nějakou uzavřenou společnost... Tak s odstupem času je to asi fakt zbytečný, nehledě na to že takhle předem určit kolik lidí přijede je taky dost složitý
Takže stačilo by sehnat něco kde se dá přespat na posteli pod střechou nebo klasika pod stanem a možnost nějakého grilování. V těch vašich končinách to vůbec neznám, ale podle internetu by nemuselo být zlé toto:
1. http://www.tarem.cz/index.htm
2. http://www.machuzky.cz/
3. http://www.areal-permonik.cz/index.php

Teď se tedy jen rozhodnout kde přesně to uskutečnit

když jsem dřív psal že bych nejraději nějakou uzavřenou společnost... Tak s odstupem času je to asi fakt zbytečný, nehledě na to že takhle předem určit kolik lidí přijede je taky dost složitý

Takže stačilo by sehnat něco kde se dá přespat na posteli pod střechou nebo klasika pod stanem a možnost nějakého grilování. V těch vašich končinách to vůbec neznám, ale podle internetu by nemuselo být zlé toto:
1. http://www.tarem.cz/index.htm
2. http://www.machuzky.cz/
3. http://www.areal-permonik.cz/index.php
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
mě se osobně moc a moc líbí machůzky 

připujuju se k navrhu machůzky, na motorku ideální, když by to nevyšlo tak i ten permoník není k zahození 

Tarem - o tomhle jsem zatím neslyšel, můžu se tam mrknout co a jak.Sice u vody, koupání bych nedoporučoval.
Machuzky - je jen kemp, nevím jak s těmi chatkami ( jinak stany) kolik je kapacita atd. Můžu pozjišťovat, mám to při cestě. Krásná krajina největší vesnice v ČR. Max. potok, ale s krásnou studenou čistou vodou.
Permoník - kontakoval jsem majitele, byl by ochoten pronajmout cely areal jen pro nas, dám mu termín a pozjišťuju ceny.Opět u vody, taktéž koupání na vlastní nebezpečí.
email - Na základě Vašeho písemného dotazu Vám sděluji, že je možnost ubytovat v našem areálu 30, i více motorkářů.
Taktéž můžete grilovat, celý objekt vám může být k dispozici. Je ale nutno sdělit o jaký termín se jedná.
Podrobnosti můžeme prokonzultovat i telefonicky na čísle 596 423 090, nebo 603 59 59 84.
Machuzky - je jen kemp, nevím jak s těmi chatkami ( jinak stany) kolik je kapacita atd. Můžu pozjišťovat, mám to při cestě. Krásná krajina největší vesnice v ČR. Max. potok, ale s krásnou studenou čistou vodou.
Permoník - kontakoval jsem majitele, byl by ochoten pronajmout cely areal jen pro nas, dám mu termín a pozjišťuju ceny.Opět u vody, taktéž koupání na vlastní nebezpečí.
email - Na základě Vašeho písemného dotazu Vám sděluji, že je možnost ubytovat v našem areálu 30, i více motorkářů.
Taktéž můžete grilovat, celý objekt vám může být k dispozici. Je ale nutno sdělit o jaký termín se jedná.
Podrobnosti můžeme prokonzultovat i telefonicky na čísle 596 423 090, nebo 603 59 59 84.
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
stařík> a nemáš už něco ověřené z minulosti? Nějaké příjemné místo u vás v okolí..
To nemám, nikdy jsem to nepotřeboval, příjemných míst je hodně, ale není tam nocleh.Radek píše:stařík> a nemáš už něco ověřené z minulosti? Nějaké příjemné místo u vás v okolí..

- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
me se taky libi taky Machůzky, byl by to sraz v takovem poklidnejsim duchu.. ty ceny taky nevypadaji spatne.. a ta priroda tam bude urcite moc hezka 

Hlasuju taky pro Machůzky.
Machuzky jsou pekne... Dostaneme se tam nejak normalne s Xkama? Neni k tomu jen nejaka polnacka pro bahnaky Rkare? 

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nemusíš se bát, vede tam úplně normální cesta
.. Jinak mi neříkej že by byla polňačka na Xku problém 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Radek> nechce to mít špinavý, což já samozřejmě velmi chápu

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
totr> měl bych na tebe takový dotaz.. Až pojedeme k vám do džungle na ten velký sraz
, nemáš nějaký tip na dobrou trasu? Stejně pojedeme celý den, takže jestli najedeme o nějakých 100km navíc nehraje roli 

- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
čéče s takovým nickname se prece nemuzes bat bahynkarochito píše:Machuzky jsou pekne... Dostaneme se tam nejak normalne s Xkama? Neni k tomu jen nejaka polnacka pro bahnaky Rkare?

To neznamená když jsme tu na konci světa, že tu nemáme slušné cestyrochito píše:Machuzky jsou pekne... Dostaneme se tam nejak normalne s Xkama? Neni k tomu jen nejaka polnacka pro bahnaky Rkare?

Pokud myslíš něco jako výlet, hodně se jezdí na Makov, poblíž je prales na Bumbálce, přes kopec od Machůzek motodrom Šance, také Pustevny, tam je krásný pohled po okolí. Pro nadšence výšlap přímo k RadegastoviRadek píše:totr> měl bych na tebe takový dotaz.. Až pojedeme k vám do džungle na ten velký sraz, nemáš nějaký tip na dobrou trasu? Stejně pojedeme celý den, takže jestli najedeme o nějakých 100km navíc nehraje roli

Radek>
jo myslím že to je příjezdová cesta do kempu v Machůzkách

Naposledy upravil(a) tatar dne pon 05. led 2009 15:46:34, celkem upraveno 2 x.