Dva v jednom - nový moderní supermotard, a ještě k tomu krásná motorka. Však za designem také stojí známé jméno Massimo Tamburini. Zatím jde jen o prototyp. Vodou chlazený jednoválec s zatím s karburátorem, hliníkový rám a výsledná suchá hmotnost 132 kg, tak to tedy bude solidní zbraň. O dalších parametrech zatím výrobce nic neprozradil, na zprávy o výrobě si musíme počkat ještě nejméně rok. Zatím to vypadá na velice slibný první krůček, kterým by se Husqvarna mohla vydat směrem do světa naháčů...
Nahrada za ukradene XT
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nahrada za ukradene XT
vím, že u tebe je to nejspíš o drapácích, ale nedalo mi to jentak pro zajímavost představit něco hrubšího
Husqvarna STR 650
Dva v jednom - nový moderní supermotard, a ještě k tomu krásná motorka. Však za designem také stojí známé jméno Massimo Tamburini. Zatím jde jen o prototyp. Vodou chlazený jednoválec s zatím s karburátorem, hliníkový rám a výsledná suchá hmotnost 132 kg, tak to tedy bude solidní zbraň. O dalších parametrech zatím výrobce nic neprozradil, na zprávy o výrobě si musíme počkat ještě nejméně rok. Zatím to vypadá na velice slibný první krůček, kterým by se Husqvarna mohla vydat směrem do světa naháčů...
XT660X....eXTra potěšení
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- Eva a Vašeq
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby se mně stalo to co tobě, že by nějaká svině ukradla ikstéčko, pravděpodobně začnu spořit na níže zobrazené motorky a současně s tím spořením zabezpečoval garáž jako o život.
Stejně bych si ale zase nejspíš pořídil nové XT- motárda
Kdyby chtěl někdo info o KTM SM 690, můžu sloužit, loni jsem jí měl kupovat takže na tom mám něco odježdíno. O spolehlivosti téhle KTM ovšem nevím ale zhola nic 
Stejně bych si ale zase nejspíš pořídil nové XT- motárda
,,XTéčko? Za to bych měl nejmíň dva Trabanty." - ,,Trabant? Co to je?"
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně bych si znova tu samou mašinu už nekoupil.....
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
KTM cili kazdy tyden montuji.......ma nekdo zkusenost s poruchovosti a KTM? Zajima me co je na teto povesti pravdy?
Jestli nekdo vite, budu rad za info.
J.
J.
Krátkodobé Trvání Motoru.Jarinov píše:KTM cili kazdy tyden montuji.......ma nekdo zkusenost s poruchovosti a KTM? Zajima me co je na teto povesti pravdy?
J.
Uz tu bola spomenuta moja srdcovka - KTM 990 SMT. SM sa mi pacilo davno, ale SMT je all in one, ideal.
Ehm, teda jednu chybicku ma - cena
Kokot Tlačí Motorku 
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem jel přes Vlašim, kde je dovozce pro ČR a sedl jsem si na ní a pokecal s prodejcem. Na obrázku vypadá jako děsná loď, ale ve skutečnosti vůbec není tak vysoká a mohutná. Má hodně nízko těžiště a ve srovnání s XT se zdá daleko snažší na manipulaci. Už jenom náklon ve stoje (mezi stehny) ze strany na stranu je oproti XT pocitově mnohem lehčí. Když se k tomu přidá ten výkon a pohodlí (sedlo je fakt super), myslím, že bych po ní, mít ty prachy,sáhnul.ReniXT píše:Uz tu bola spomenuta moja srdcovka - KTM 990 SMT. SM sa mi pacilo davno, ale SMT je all in one, ideal.
O spolehlivosti KTM nic nevím, ale kámoši, co jezdí cross, tak se topho evidentně nějak nebojí a většina opakovaně kupuje jejich 450 nebo 525
XT660X....eXTra potěšení
Presne jak pises, Adventura 990 mi prisla na manipulaci na miste mezi stehny(naklon) daleko snazsi(lehci) i kdyz je to limuzina proti XT. Je fakt, ze cca 40kilo oproti XT neni zase tak moc pri takovem objemu. Teziste ma niz nez XT i kdyz ma obdobny zdvih perovani. Myslim, ze to je tezsim motorem a tim ze je delsi. XT je kratke a pusobi jako kozaMilala píše:Včera jsem jel přes Vlašim, kde je dovozce pro ČR a sedl jsem si na ní a pokecal s prodejcem. Na obrázku vypadá jako děsná loď, ale ve skutečnosti vůbec není tak vysoká a mohutná. Má hodně nízko těžiště a ve srovnání s XT se zdá daleko snažší na manipulaci. Už jenom náklon ve stoje (mezi stehny) ze strany na stranu je oproti XT pocitově mnohem lehčí. Když se k tomu přidá ten výkon a pohodlí (sedlo je fakt super), myslím, že bych po ní, mít ty prachy,sáhnul.ReniXT píše:Uz tu bola spomenuta moja srdcovka - KTM 990 SMT. SM sa mi pacilo davno, ale SMT je all in one, ideal.
O spolehlivosti KTM nic nevím, ale kámoši, co jezdí cross, tak se topho evidentně nějak nebojí a většina opakovaně kupuje jejich 450 nebo 525
Enduro
Milala, Enduro - obaja ste pisali o Adventure alebo SMT?
ReniXT píše:Milala, Enduro - obaja ste pisali o Adventure alebo SMT?
Ja psal o Adventure 990 rok 2009.
Nemít xt a mít prachy tak tohle je moje volba. Byla i té sosnové...a ta si nás krásně dávala. Výkon, váha
, spolehlivost trochu horší. Výměna oleje by měla nastat kolem 5-7tis. u krosek to je 15mth, ale tyhle větší objemy sou méně náchylnější.