Radek píše:kesibor> když se projedes do Teplic, rád ti ho ukážu

Radek píše:kesibor> když se projedes do Teplic, rád ti ho ukážu
Tý brďo, Košice, Prešov, Humené,Bardějov, tam občas jezdím pro nějaké zboží pracovně.. Je to štreka jak kráva.. Ještě řekni, že tam jezdíš na XT a smekámDoDo píše:kesibor>já jsem sice brňák, ale makám na Slovensku (teda spíš až na Ukrajině) v Košicích a v rodném štatlu (pro nebrňany - městě) jsem jen občasZáleží jak na to pospícháš...... Nebo si uděláš výlet za někým z kluků XT-čkářů
OK, jen tě poprosím pošli mě na můj mail (najdeš ho v mém profilu na majitelích) tvuj mobil a já ti až budu v Brně zavolám a dáme scuka s prohlídkoukesibor píše:DoDo-->> nepospíchá to vůbec, jen bych rád viděl ten stroj na živo abych měl představu co v budoucnu bych případně sedlal... Je to něco jinýho, než jen furt na obrázkách a na youtube:D:D
Stačí se pak ozvat mi třeba na ICQ jak budeš mít čas... Je to jen o domluvě pak.
Tak to jo, já jezdíval přez Žilinu,Poprad.. no klasika prostě.. Teď už spíš jsem ale v Brně... Ale později tam asi zase budu občas jezdit.. Co tam děláš? Mi neříkej, že tobě jako Brňákovi, se vyplatí pracovat na východním Slovensku...???? Kuňa, vždyť v Brně musíš mít víc možností a za lepší prachy, nééé? Ale asi tam máš dobrý kšeft.., nebo nějakou kočkuDoDo píše:Cestulka>nech na hlavě jezdím károu![]()
. A jelikož je to sem fakt štreka tak jezdím přes Maďary po dálnici, je to sice o 100 km delší, zato víc v pohodě
![]()
! Ale vidím že se na východě vyznáš - tak až se tady budeš někdy motat tak dej vědět - můžem dát řeč
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů