XT 660 X pro (prakticky) začátečníka???

Vše o jednobuchu XT660.
LiTe
Kontaktovat uživatele:

Re: XT 660 X pro (prakticky) začátečníka???

Nový příspěvek od LiTe » stř 06. srp 2008 22:25:08

Radek píše:kesibor> když se projedes do Teplic, rád ti ho ukážu :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :yes: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Radek
Administrátor
Napiš "660" bez uvozovek: 505
Kontaktovat uživatele:

Sdělení od administrátora

Příspěvek od Radek » čtv 23. bře 2023 15:41:08

Zdar,

vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit :P. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.

Přejít na web motopripravky.cz

Radek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Radek » stř 06. srp 2008 22:29:19

tatar> tak musím jít s dobou :D

DoDo

Nový příspěvek od DoDo » stř 06. srp 2008 22:31:08

kesibor>já jsem sice brňák, ale makám na Slovensku (teda spíš až na Ukrajině) v Košicích a v rodném štatlu (pro nebrňany - městě) jsem jen občas :cry: Záleží jak na to pospícháš...... Nebo si uděláš výlet za někým z kluků XT-čkářů :mrgreen:

CeGo
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od CeGo » čtv 07. srp 2008 7:54:46

DoDo píše:kesibor>já jsem sice brňák, ale makám na Slovensku (teda spíš až na Ukrajině) v Košicích a v rodném štatlu (pro nebrňany - městě) jsem jen občas :cry: Záleží jak na to pospícháš...... Nebo si uděláš výlet za někým z kluků XT-čkářů :mrgreen:
Tý brďo, Košice, Prešov, Humené,Bardějov, tam občas jezdím pro nějaké zboží pracovně.. Je to štreka jak kráva.. Ještě řekni, že tam jezdíš na XT a smekám :o ...

kesibor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od kesibor » čtv 07. srp 2008 8:34:00

Radek --> jn to už abych vyjel abych to stihl do podzimu, když pojedu na kole :D Kdyžtak se domluvíme radku a pojedeš mi naproti :D

S tím baťůžkem bych měl obavi asi i na te Suze ze začátku, i když výkonově mi přijde že na tom není zrovna špatně.

A co se týče helmy:
Chtěl jsem ze začátku helmu tohoto typu:
http://www.darkbiker.cz/moto-obleceni-h ... 0-skull-4/

ale kamoš mi to z části rozmluvil, kvůli nižší bezpečnosti. No a následně jsem se dočetl že do ní úkrutně fouká, sice vypadá dobře když se veze na supermotu, ale fouka fouka, což mě taky odradilo. Takže nejspíš to vidím na klasickou intergální helmu. Nějaký návrhy jakou značku, či e-shop, popřípadě odkazy, kde bych mohl dobře na koupit. Předem díky všem za info:)

kesibor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od kesibor » čtv 07. srp 2008 8:38:25

DoDo-->> nepospíchá to vůbec, jen bych rád viděl ten stroj na živo abych měl představu co v budoucnu bych případně sedlal... Je to něco jinýho, než jen furt na obrázkách a na youtube :D:D:D
Stačí se pak ozvat mi třeba na ICQ jak budeš mít čas... Je to jen o domluvě pak.;)

DoDo

Nový příspěvek od DoDo » čtv 07. srp 2008 8:50:42

Cestulka>nech na hlavě jezdím károu :roll: ;) . A jelikož je to sem fakt štreka tak jezdím přes Maďary po dálnici, je to sice o 100 km delší, zato víc v pohodě :yes: :mrgreen: ! Ale vidím že se na východě vyznáš - tak až se tady budeš někdy motat tak dej vědět - můžem dát řeč :mrgreen:

DoDo

Nový příspěvek od DoDo » čtv 07. srp 2008 9:00:17

kesibor píše:DoDo-->> nepospíchá to vůbec, jen bych rád viděl ten stroj na živo abych měl představu co v budoucnu bych případně sedlal... Je to něco jinýho, než jen furt na obrázkách a na youtube :D:D:D
Stačí se pak ozvat mi třeba na ICQ jak budeš mít čas... Je to jen o domluvě pak.;)
OK, jen tě poprosím pošli mě na můj mail (najdeš ho v mém profilu na majitelích) tvuj mobil a já ti až budu v Brně zavolám a dáme scuka s prohlídkou :yes: :mrgreen:

Používat slovo UKÁZAT je zde značně nebezpečné - že chlapi :P :roll:

LiTe
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od LiTe » čtv 07. srp 2008 9:08:34

DoDo> jo to je, nato si dávej bacha, vveeelllkkkýýýhhhooo majzla :lol:

kesibor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od kesibor » čtv 07. srp 2008 9:19:34

Můžu doda ujistit, že půjde o čistě neutrální schůzku. Sám vím, v dnešní době se nedá důvěřovat, sám bych byl v této situaci opatrnej. ( s touto myšlenkou) jsem psal návrch možné schůzky a počítal jsem s negativní reakcí.

Jo a s největší pravděpodobností nastupuju na podzim k orgánům, tak si vylomeniny nemůžu dovolit, což by tě mělo kapku ujistit, že jde o normální schůzku:D

LiTe
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od LiTe » čtv 07. srp 2008 9:28:46

sakra nějak se nám tady začínaj ty orgány množit :lol: já sem se chtěl chlubit jak gumuju před radnicí a před policejní stanicí a jak jedu 130km/h přes město :lol: hele už musim čus :lol: :lol: :lol: :lol:

Fanouch
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Fanouch » čtv 07. srp 2008 9:46:44

Já bych si to XT-čko koupil a hotovo. Musíš si srovnat na co to budeš chtít. Jestli chceš jezdit za čas s baťůžkem na cesty, tak DR-ko budeš mít dva měsíce a pošleš ho zase do krámu. XT-čko není zrovne z nejlehčích motorek co se váhy týče, ale když na to půjdeš od žačátku pomalu a nebudeš hned druhý den chtít z garáže vyjíždět po zadním tak, to v klidu zvládneš. Podobné dilema jsem měl taky a nakonec jsem byl rád, že jsem zvolil větší kubatůru než 125ccm a prostě jsem dával bacha a jak někdo napsal držel jsem se té odpovědnosti nejen k sobě, ale hlavně i k ostatním. Prostě nebudeš hned jezdit mezi autama na červený jak slalomář, budeš se otáčet na silnici na 2-3 krát, ale když budeš potřebovat přidat, tak budeš mít kde brát. Neboj, pokud budeš dělat autoškolu na An, tak to zase na XT-čku potom nebude taková rána. S baťůžkem počkej alespoň pát prvních tisíc kilometrů, aby jsi získal jistotu. Ta moje jí nemá dodnes, nesedne za mě ani za pytel h....n a to jsem klidnej týpek. Prostě na to někdo není.... :cry:

CeGo
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od CeGo » sob 09. srp 2008 1:28:50

DoDo píše:Cestulka>nech na hlavě jezdím károu :roll: ;) . A jelikož je to sem fakt štreka tak jezdím přes Maďary po dálnici, je to sice o 100 km delší, zato víc v pohodě :yes: :mrgreen: ! Ale vidím že se na východě vyznáš - tak až se tady budeš někdy motat tak dej vědět - můžem dát řeč :mrgreen:
Tak to jo, já jezdíval přez Žilinu,Poprad.. no klasika prostě.. Teď už spíš jsem ale v Brně... Ale později tam asi zase budu občas jezdit.. Co tam děláš? Mi neříkej, že tobě jako Brňákovi, se vyplatí pracovat na východním Slovensku...???? Kuňa, vždyť v Brně musíš mít víc možností a za lepší prachy, nééé? Ale asi tam máš dobrý kšeft.., nebo nějakou kočku ;) ... Jelikož Prešov,Košice, to je tam samá kočka!

kesibor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od kesibor » sob 09. srp 2008 9:04:18

Díky všem za svoje názory, myšlenky a prostě za všechny písmenka :D co mi snad pomohli se rozhodnout. Vidím to s největší pravděpodobností, přímo přesednu na XT 660 X.

Měl bych to ještě jednu otázečku co se týče helmy...

První myšlenka mě vedla k tomu, že si koupím helmu styl (motokross), dokoupím bríle a budu lítat. Vypadá to dost dobře. Ale kamoš mi říkal, že je míň bezpečná a dočetl jsem se, že do ní dost fouká + při vyšších rychlostek to má tendenci vylamovat hlavu dozadu (samozřejmě kšilt za to může :D).
Což po získání více info, jsem tuto variantu zavrhl.

Troufnu si říct, že všichni mají zkušenosti, co se týče helem, tak bych vás chtěl poprosit o radu, jakou helmu!:( Jakej typ? popřípadě jesti na helmě šetřit koupit za třeba 2 500, nebo radši jít víš s částou... Jestli je tam ve vyšších řadách nějakej rozdíl co se týče bezpečnosti.

Díval jsem se na helmy, který mají možnost odklopení chrániče brady, napadla mě tato možnost, ale není méně bezpečná oproti čistě uzavřeným helmám...

Všem díky za názory, postřehy a hlavně odkazy :D který mi pomůžou k výběru. Díky

LiTe
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od LiTe » sob 09. srp 2008 9:45:40

já jsem na helmě šetřil, byla to motocrossová nitro z bikerscrownu, stála cca2500kč a spadl jsem s ní jenom jsem tuknul hlavou o zem a praskla mi, nikdy víc levnou helmu, z vlastní zkušenosti říkám !nešetři na něčem, na čem se šetřit nemá ! teď mám shoei hornet ds
Hornet_MATT-BLACKpinlock.jpg

CeGo
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od CeGo » sob 09. srp 2008 10:38:46

No ta Shoei hornet ds vypadá moc pěkně...Jen těch 12kulí za ni..:( No já si koupil integrálu, co se dá vyklápět-líp se to sundává.. cca za 3600+černé plexi 800,-.. no a vypadá to dost dobře.. Jinak krosová helma patří žeprej do terénu a do bláta.. Pokud chceš jezdit i 120, tak v krosové to nebude to pravé ořechové... Jako taky jsem chtěl furt krosovku! Protože to hodně dobře vypadá, ale bylo mi to rozmluveno a teď vidím,že asi všeci věděli o čem mluví..
Přílohy
P1000547.JPG

CeGo
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od CeGo » sob 09. srp 2008 10:46:30

Ještě nějaké foto... Taky je celkem dobré to vysouvací plexi uvnitř. Když je mi horko nebo se to mlží, tak velké odklopím a jedu jen s tím přez oči..
Přílohy
P1000550.JPG
Naposledy upravil(a) CeGo dne ned 10. srp 2008 7:22:23, celkem upraveno 1 x.

Stařík

Nový příspěvek od Stařík » sob 09. srp 2008 12:55:23

Tak já teda tuhle Airoh S4 za 3900,-
Přílohy
airoh s4.jpg
airoh s4.jpg (32.96 KiB) Zobrazeno 21473 x

kesibor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od kesibor » sob 09. srp 2008 18:48:17

Co toto chlapy ??? co myslíte ?

http://www.motoeshop.cz/prilby-helmy/ra ... 25792.html

nebo

http://www.motoeshop.cz/prilby-helmy/ra ... 25792.html

Myslíte, že se jedná o kvalitní dostatečně technologií vyspělé helmy? Popřípadě kterou radši?

LiTe
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od LiTe » ned 10. srp 2008 10:33:33

oprav si to, máš tam dvě stejný helmy tak nevíme, jaký porovnat :P jinak je lepší koupit vyšší řadu od méně známý značky než lowend od známý značky.

Odpovědět