Jj, to jsem si už všimlStařík píše:Nooo mě se teda moc nelíbí, ale neberte to nijak zle,jsem zarytý odpůrce laďáků

Jj, to jsem si už všimlStařík píše:Nooo mě se teda moc nelíbí, ale neberte to nijak zle,jsem zarytý odpůrce laďáků
Tak to je super - už se těším jak je namontuju a projedukenyo píše:tak pánové, pět sad těhle krasvců mám doma![]()
![]()
škoda že mi nakonec ani jedny nebudou říkat pane![]()
ale co se dá dělat.. doufám že udělaj hooodně radosti
![]()
![]()
Pro zainteresované... rozbalil jsem jen jedny... zbytek nechám na vás .. snad to bude ok. Zatím vše v pořádku.
Taky jsem je tam včera lupnul a rovnou je nechal s nejkratší vložkou a síťkou. Kravál to dělá pěknej a výkonově o trošičku lepší-asi se rychlejc vytáčí, protože jsem měl dojem, že je tam pětka nějak rychlejc něž předtím. Žádná brutalita to tedy není, páč už jsem možná zvyklej na 14ku - a kdo zkusil, ví o čem je řečwaigy píše:superjiž jsem je tam narouboval......................................a BOMBA
![]()
bere od spoda a staví se na zadní jo a to mám 15 kolečko
akorát na každého střílím
A co se stane s mojí hlavou po zhruba 300kmLiTe píše:vložky vyndejtééé
Zejtra to prubnu....doufám že nepopraskají všechna okna u našeho panelákuLiTe píše:waigy> naprosto nicto mi věř
HAHAvasek píše:zase se nenech vyblaznit a minimalne tam nech tu posledni variantu s tou sitkou... kdyz je nesmyslne cely otevres, tak jako kraval peknej, ale vykon nekde jinde, mozna narust v prvnich par stovkach a pak mrtvola.... vopalis cely ty zadni kryty a jako nevypada to moc pekne, tim otevrenim narusta dost teplota spalin a jeste ti muze dohorivat smes pod prdeli a uz vubec bych neposlouchal cloveka, kterej na otevrenejch samodomo trombonech malem voddelal ventily
Nic extrémního to nenivasek píše:to je normalni, toho se nebojnesmi to bejt naky extra prehnany, coz urcite neni ne
Lidi kolem to sice sere, ale budí to respekt. Člověk vidí, že se chalupáři v autě před ním podívali do zpětnýho zrcátka ("tady snad přistává vrtulník, mámo")Sezim píše:Jak komu se to asi líbí to střílení, ale když mi to střílí pod prdelí(akrapovič to je starej střelec) tak to je fakt paráda...se cítím fakt potom na pořádným motardu a hlavně se cítim jak pán silnic
![]()
!!
Lite, Lite................LiTe píše:olvejss křidílky
já tam dal rovnou tu nejkratší+síťku. Udělalo to na mě takovej dojem, že jí tam aspoň ještě tenhle víkend nechám a pak začnu porovnávat. Jsem zvědavej jestli něco poznám (kromě toho řevu teda), protože výkon asi nic moc (mám KNko a přidal jsem na směsi když jste tu tvrdili, že je s KN filtrem chudšítatar píše:Milala > kterou vložku teď vozíšuž jsi porovnával
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů