Ukrajina
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Ukrajina
tak je planovan cca 14 denni vejlet na ukr....odjezd viz vejs....cesta zatim jen v hrubejch obrysech...nic konkretniho....mozna se pojede az k odese....zatim jedem tri (ja a dve super tenere) ale nebude to zadnej offroad hardcore...tak stridme
...tak kdyby se chtel nekdo pridat...je vitan

ty jo...je tu reglech nakejch 60 motorkaru a nikdo nic jo? vy ste teda....csss
se tady asi domluvim sam ze sebou aby to nebyl uplne prazdej topic 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
jako s tou sosnovou
nakonec zase jedete tři jo
ty motorka a levá přítelkyně(ruka)

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak abys to neměl tak prázdný, já nepojedu 

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Já mám taky jeden prázdnej topic, tak vím jak to je-nikdo jste mi nic nenapsal na tancování kyvky až jsem musel kontaktovat závoďáky na supermotech a těm to připadá naprosto normální. Takže k Ukrajině-byl jsem tam kdysi lyžovat v rámci neuvěřitelně nedomyšlenýho nápadu a dodneška nechápu, že jsme to přežili. Nikde nic k jídlu, k vidění, všude pusto, smutno, chudo, žádný silnice, otrávený mlčící lidi, zima jak v prdeli a věčně namířenej samopal, když jsme po 22 hodinách čekání na hranici držkovali-málem jsem se strachy posral.
Já teda pevně doufám, že se časy změnily- byl jsem tam v roce 92, a to byla fakt divočina, jenže v 16 je ti to trochu u prdele. Budu ti přát, ať narazíš na civilizaci, normální lidi a aspoň něco veselýho. Jo a dej se předtím maximálně do kupy zdravotně-nechtěl bych si tam nechat ani vrtnout do zubu

Já teda pevně doufám, že se časy změnily- byl jsem tam v roce 92, a to byla fakt divočina, jenže v 16 je ti to trochu u prdele. Budu ti přát, ať narazíš na civilizaci, normální lidi a aspoň něco veselýho. Jo a dej se předtím maximálně do kupy zdravotně-nechtěl bych si tam nechat ani vrtnout do zubu

XT660X....eXTra potěšení
No, tiez ma laka/la Ukrajina,ale dostat sa tam mi nebolo sudene, kedze 1km pred Košicami som skoncila v zvodidlach 

tak skoda ze ste se nikdo nepridal....zitra rano odjezd....jedem az k azurskymu mori nebo kam....celkem asi 5 000km....tak drzte palce at se vratim(e) cely 

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Tak ti Kozle přeju šťastnou cestu bez malérů, ať drží motorka a zkus něco nafotit! Měj se
XT660X....eXTra potěšení
Drž sa! XT to zvládne len neviem, ako ty
A hlavne foť, nech potom závidíme

A hlavne foť, nech potom závidíme

KOzel>ofafrně,šťastnou cestu,užij si to 

kozel> koukej dovalit ukrajinskou vodku 

diky kuci a holky. myslim ze budu rad dyz dovalim sam, ale tak dyz to pujde tak vodka prijede taky...mejte se a moc tady na foru nepiste at to pak po prijezdu nelouskam tejden 

sem nakej linej napsat nakej ten "cestopis"...s fotkama se mi taky nic nece...tak sem aspon par kousku jen tak hodim...casem snad neco stvorim
....dalsich par
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ty posledni fotky je ta cesta, jak se muselo ject vic jak 60?
Jinak muselo to bejt

Jinak muselo to bejt

radek> presne tak. hruza. jednou tam byl rovnej usek tohohle...par kilaku...tak sme to nabombili asi na 9petek...no a nahle bylo asi 5 jumpu za sebou...no nic moc polety v ty rychlosti a na tomhle povrchu...ufuf