a kam tam myslíš?LiTe píše:pokud by jste v 10h odjížděli z praglu, tak si myslím, že tam by jsme mohli v pohodě rorazit s Radkem taky, z lípy je to jen hodina cesty![]()
jo, čím víc tím lípMilala píše:To plesm: nesmíš na něj zapomínat, to ho štveLiTe píše:plesm> a severočeši![]()
![]()
![]()
Takže: ze Severu se připojí celá dvoučlenná výprava pravděpodobně již v oblasti kutnohorska
![]()
![]()
myslis ten jimramovkrejča píše:tož tak jste mě přesvědčili chalani!přijedu taky do toho jírovco či co to je
![]()
![]()
no tak na vás dva sem zvědavej, kudy povalítepytel píše:myslis ten jimramovkrejča píše:tož tak jste mě přesvědčili chalani!přijedu taky do toho jírovco či co to je
![]()
![]()
neboj se nic, vsechny cesty vedou do RimaMilala píše:no tak na vás dva sem zvědavej, kudy povalítepytel píše:myslis ten jimramovkrejča píše:tož tak jste mě přesvědčili chalani!přijedu taky do toho jírovco či co to je
![]()
![]()
![]()
![]()
to je super, ale sraz je v MachůzkáchMilala píše:[quote="pytel"
neboj se nic, vsechny cesty vedou do Rima![]()
takže cituji ještě jednou sám sebepytel píše:[dotaz- v kolik by jsme se v tom jimramove teda sesli?
13:00 je tak akorat my se zatim najime a vy to vydrziteRadek píše:milala> no mně to do kutný hory bude trvat tak 3 hodinky, zatímco z Prahy to je tak 1h 20 minut.. Když bychom se chtěli někde srazit, tak v kutný hoře budu s liťákem tak v 11 a v jimramově asi tak něco málo před 13:00.. Mohlo by se vyject dřív, ale už osmá mi přijde poměrně brzo
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů