K.O.zel píše:rek bych ze mozna zalezi dost na casu odjezdu v ten patek...asi nebude mit kazdej volno...chtelo by to urcit nakej casek se myslim a od toho pak odrazit pocet startujicichja osobne mam patek zarizenej volnej takze mi to je fuk
asi by bylo nejlepsi srazit se v ty jihlave a jet po stary na brno tam nekde najet na dalnici a jet na vsetin a odtud uz hura na Velke Karlovice se zbytkem se asi nesrazet protoze je to zajizdka a nebo takovy komplikovany, leda ze by MILALA navrhl nakej sraz jinde treba nekde u brna podle toho kudy pojedou co milo?krejča píše:A v kolik byste tak chtěli vyject v ten pátek (nebo spíš v kolik by jsme se tak sešly v tý jihlavě-telči?
abych se mohl připravit utéct z práce
Fuj, z toho mi naskočila husinapytel píše:... tam nekde najet na dalnici ...
chtel jsem jet po stary brnensky i kvuli krejcovi a jeho trase cu tu psal, aby jsme se nejak nemuseli vracet nebo se nekde motat, projizdet se muzem jindyK.O.zel píše:co si mam predstavit pod pojmem "zajizdka" pri jizde na motorce?nehlede na to ze pres jimramov to neni delsi o vic nez cca 30 km...
to je jen kousek to se necha, me se to taky zas tak moc nelibi ale je to rychlejsi a muzu si dele vychutnavat radegastaRadek píše:Fuj, z toho mi naskočila husinapytel píše:... tam nekde najet na dalnici ...
No je to na vás. Srazit tolik lidí z tolika směrů je o kompromisu a je to tak nějak geograficky daný:P Asi to nebudem hrotit, protože my bychom museli sjet jižněji a tam je ta proslulá silnice pro motorky od 2válců výškrejča píše:Dík že jses mě zastal pytle![]()
![]()
Já bych byl taky pro tu Jihlavu kdyby to šlo... a dál přes třebíč (moje rodní víska)![]()
jinak by to byla pro mě zajížka tak 60 km... a to už je 400km....to už je o prdel![]()
To plesm: nesmíš na něj zapomínat, to ho štveLiTe píše:plesm> a severočeši![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů