vždy't sis jí teď tak vyladilLiTe píše:prodávám motorku

vždy't sis jí teď tak vyladilLiTe píše:prodávám motorku
že by konečně klapnul ten Husaberg? přece bys nás neopustilRadek píše:vždy't sis jí teď tak vyladilLiTe píše:prodávám motorku. Tlumiče, pwcmnd, nová maska.... není to škoda?
Takze to fakt s prodejem myslis vazne...LiTe píše:Další sosnovou dělat nebudu, prodávám motorku a fotky od druhého fotografa mám na rajčeti..
za mě zájem určitě. Taky mi volali z píseckého okruhu, že s námi počítají a dají včas vědět volný termíny.TTrs píše:Takze to fakt s prodejem myslis vazne...LiTe píše:Další sosnovou dělat nebudu, prodávám motorku a fotky od druhého fotografa mám na rajčeti..![]()
A byl by teda zajem usporadat dalsi Sosnovou?
Sice bez Litaka to nebude ono, ale zavolat tam muzu a pak sem nahodim nejaky terminy.
ja bych mel taky urcite zajemTTrs píše:Takze to fakt s prodejem myslis vazne...LiTe píše:Další sosnovou dělat nebudu, prodávám motorku a fotky od druhého fotografa mám na rajčeti..![]()
A byl by teda zajem usporadat dalsi Sosnovou?
Sice bez Litaka to nebude ono, ale zavolat tam muzu a pak sem nahodim nejaky terminy.
závodníci nejsme, kromě Lita nikdo, tak klidně pojeď. Přiznám se, že se mi ze začátku vůbec nechtělo a měl jsem normální trému, ale ten adrenalin tě dostane. Navíc tam snad není nikdo, kdo by ti dával najevo, že to zrovna nepálíš. Každej děláme co umíme a hlavně pro zábavu! Takovej Kozel na R-ku a MAD,kterej hlásil, že pojede opatrně-měls je pak vidětvitaminc píše:nejsem žádný závodník a tak bych se určitě neúčastnil, ale jel bych si zafotit. Takže pokud chcete nějakou dokuntaci z akce. Vzal bych nádobíčko a přijel bych.
měl sis ji nechat, když jsi ji měl takhle našolíchanou..LiTe píše:ještě mě napadlo, budu se moct přisrat když mi ten hustomotard bude pořád stát v garáži?pokud už ne tak jedu jako foťák
já pojedu. A co že po srazu ne? Nechceš doufám taky prodávat?TTrs píše:Tak jsem dneska poptaval tu Sosnovou na 25. az 27. tyden (jeste pred srazem). Pokud by to vetsine nevyhovovalo, tak az po srazu, ale beze me.![]()
Doufam, ze alespon 15 lidi dame zase dokupy.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů