Tajný závod - instrukce pro účastníky
Re: Tajný závod - instrukce pro účastníky
Radek: Díky že jsi to dal na úvod, a to startovné pokud teda někdo nestihne tak to mi to může dát přímo na srazu.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
tak to jsem z duše rádStařík píše:Plesm: penízky přišly, dnes jsem koukal na výpis

No nic, tož sice nerad, ale Tatar už je mimo evidenci tajného závodu tedy 

se slzou v oku se odhalšuji 
v pátek jsem do šesti v práci a nemám možnost s tím nic udělat, takže vyrazím na sraz až v sobotu ráno takže tam přijedu až odpoledne
kdyby někod jel také až v sobotu a to z jihu .. jindřichův hradec, třebíč , telč, náměšť a od brna eště nevím kudy tak rád nepojedu sám.

v pátek jsem do šesti v práci a nemám možnost s tím nic udělat, takže vyrazím na sraz až v sobotu ráno takže tam přijedu až odpoledne

kdyby někod jel také až v sobotu a to z jihu .. jindřichův hradec, třebíč , telč, náměšť a od brna eště nevím kudy tak rád nepojedu sám.
Tož ogaři co ně to děláte
už je teda na 100% jisté že to nestihneš?

kenyo nebud mekej! vyrazis hned z prace...svetlo je minimalne do deviti....koukej dorazit uz v patek!
No nevím, je to přece je dálka a ještě v pátek a po šichtěK.O.zel píše:kenyo nebud mekej! vyrazis hned z prace...svetlo je minimalne do deviti....koukej dorazit uz v patek!

Staříku promin, samotnýho mě to se.e, sem se těšil že se vyblbnem
jinak peníze samosebou neřeš
Kozel> za dvě hodky sem tak u brna a potmě to tam hledat, díky nechci.. když bude pěkně vyjedu klidně tak v šest ráno a myslím tak za čtyři hoďky bych tam mohl bejt ale to už bude závod v plném proudu a stejně budu dost zbitej

Kozel> za dvě hodky sem tak u brna a potmě to tam hledat, díky nechci.. když bude pěkně vyjedu klidně tak v šest ráno a myslím tak za čtyři hoďky bych tam mohl bejt ale to už bude závod v plném proudu a stejně budu dost zbitej

Nemáš se za co omlouvat, ale kdybys chtěl tak bych tě mohl někde na půl cesty počkat v ten pátek večer. Penízky máš zatím odloženékenyo píše:Staříku promin, samotnýho mě to se.e, sem se těšil že se vyblbnem![]()
jinak peníze samosebou neřeš

kenyo - ale kdybys chtěl můžu tě v pátek večer počkat třeba v Kroměříži a doprovodím tě do kempu...
, jak říká K.O.zel pozdě se už stmívá a večery jsou krásné... Tak popřemýšlej a uvidíš 

kurňa vy mi ale dáváte
, tak nebyl problém jet večer z práglu ale to záleží na tom jeslti se mnou pojede kamarád a po srazu budem pokračovat dál na východ nebo ne. Pokud ano tak musím domu, v pátek večer nabalit motku a v sobotu ráno vyrazit. Pokud ne stačej boty, kalhoty, tričko, mikna a to můžu jet rovnou i když to znamená nechutný 200km sprint po dálnicích
. takže eště to pořeším
a dám vědět 

Naposledy upravil(a) kenyo dne čtv 11. čer 2009 21:35:54, celkem upraveno 1 x.
Stařík > jak už jsi psal jsem ze závodu OFF ,omlouvám se ,dorazím taky až v sobotu a budu vás tam čekat snad tam nebudu sám .chtěl bych si objednat nocleh v chatce ze soboty na neděli to si tam mám zavolat,nebo to hlásit tobě 

- vitaminc
- Kontaktovat uživatele:
kenyo> taky bych jel v sobotu a mohl bych jet, tak od Žďáru nad Sázavou, což je tím směrem
tatar píše:Stařík > jak už jsi psal jsem ze závodu OFF ,omlouvám se ,dorazím taky až v sobotu a budu vás tam čekat snad tam nebudu sám .chtěl bych si objednat nocleh v chatce ze soboty na neděli to si tam mám zavolat,nebo to hlásit tobě
Jasně, už jsi na seznamu.
Jinak cca. tak týden před srazem tu napíšu všechny lidi co chtějí nocleh
abych nesvinil do jinyho topicu - tatar nemuze jet zavod na neXT?
K.O.zel > já nepojedu ,budu rád když přežiju jízdu do machůzek a pak ten tour na trojmezí,už i tak vytrpím,kdo jste někdy jel na ,,ostré" pochopíte 

Poud chceš, můžeš jet neoficiálně, ale bez nároku na cenu. Nikam nebudeš spěchat a můžeš jet pianko, nebo pomalinku přejet do těch Kozlovic a trošku tam usměrnit a zorganizovat ty co už dojeli a dát si dobrý oběd.tatar píše:K.O.zel > já nepojedu ,budu rád když přežiju jízdu do machůzek a pak ten tour na trojmezí,už i tak vytrpím,kdo jste někdy jel na ,,ostré" pochopíte
Tož ogaři dotaz,
co budete mít obuto ??? mám tam MITAS 09, nebo zpět origoš ???
co budete mít obuto ??? mám tam MITAS 09, nebo zpět origoš ???
....na takové to domácí žvýkání....
mitas C-18

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ty bláho, to je vzorek.. Na zadku v osmnáctce to musí být paráda
. Jinač já přijedu na roadsmartu
. Fotku sem ani dávat nebudu, je to taková placatá ošklivá guma, všichni ji znáte