mozna by jsme se s luftakem pridalitotr píše:Taky tu chatku nějak překousnu, ale jedině s nechrápajícíma lidma!!! Budem asi s Jarynem a jestli se k nám někdo přidá..?

mozna by jsme se s luftakem pridalitotr píše:Taky tu chatku nějak překousnu, ale jedině s nechrápajícíma lidma!!! Budem asi s Jarynem a jestli se k nám někdo přidá..?
Já a Ríša se klidně přidámetotr píše:Taky tu chatku nějak překousnu, ale jedině s nechrápajícíma lidma!!! Budem asi s Jarynem a jestli se k nám někdo přidá..?
Tak jo Ríšo - Já, Jaryn, Ty a Patrik, to jsme dohoromady 3.patrik píše:Já a Ríša se klidně přidámetotr píše:Taky tu chatku nějak překousnu, ale jedině s nechrápajícíma lidma!!! Budem asi s Jarynem a jestli se k nám někdo přidá..?
...ahaK.O.zel píše:a co se takhle prihlasit totre hm![]()
![]()
Centrum Česká Kanada. Datum sedí. Spaní napiš K.O.zlovi na mail. Viz úvodní příspěvekJakub píše:zdarec. Upřesní mi někdo kam přesně se pojede? chtěl by jsem si zařídit spaní a tak... Je to teda ten autokemp Veveří??? Od 3.7 - 6.7 ??? předem díky
Neboj,koná...............to je jen takové to dusno před akcíJá... píše:Mám dojem ,že se nic nekoná, nebo jsem si spletl rok a planetu?.
Haló je tu někdo
Ahoj,venca píše:Chtěl bych se zeptat jesli je někdo místní kdo by nás povodil po okolí abychom se taky trochu umazali![]()
Já se snažím něco zjistit,případně zajistit ale pokud by někdo byl bylo by to super
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů