P.A.W. 2011
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: P.A.W. 2011
no to bych už mohl být zdravej a poslední ročník byl super.Patriku,jedete zase s Radkem a s Draugem?? Pokud to dopadne tak ti přivezu ten plech pod motor
.

zatím jsem sám potřebuji někoho s navigací co ty a krtek pojedetevenca píše:no to bych už mohl být zdravej a poslední ročník byl super.Patriku,jedete zase s Radkem a s Draugem?? Pokud to dopadne tak ti přivezu ten plech pod motor.

škoda že jsi nebyl na cc
s Krťou jsem ještě nemluvil,ale počítám že by taky jel.Jo to CC mě fakt štvalo i Motoráj mě štve ale znáš to,zdraví má člověk jenom jedno.Do Pawu už snad budu ok 

tak když budeš zdráv tak můžeme jet ty já a krťa 

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já mám rozpláclou GPS a s časem jsem na tom bledě, moc to tedy nevidím 

Tak uvidíme kdo vlastně pojede.Ty máš navigačku?? Já jí mám ale na na Husarovi a na tom bych zřejmě jel.Musel bych jí tam nějak nabastlitpatrik píše:tak když budeš zdráv tak můžeme jet ty já a krťa

navigaci mám jenom v telefonu a podle toho to moc nejdevenca píše:Tak uvidíme kdo vlastně pojede.Ty máš navigačku?? Já jí mám ale na na Husarovi a na tom bych zřejmě jel.Musel bych jí tam nějak nabastlitpatrik píše:tak když budeš zdráv tak můžeme jet ty já a krťa![]()
No tak to budeme muset nějak doladit
,nebo budeme bloudit jako mi posledně