Radek píše:Dobře, neříkám, že to Slovensko je definitivní. Jak píše Jaryn, chtělo by to udělat seznam několika míst. Já poté vytvořím anketu a rozešlu ji mailem... A když to půjde rychle, za týden bude rozhodnuto
Jaryn: psal jsem "vytratila" Na mě to působilo dojmem, že to Slovensko je nějak definitivní a sám bych raději tu Moravu. Bohužel kempy tam žádné neznám. Nádherné je Znojemsko například, ale to je spíš okraj.jaryn píše:Milalo-proč "vyvrátila" Jižní Morava. Ja jsem dal pouze návrh, protože to Slkovensko mi nepřipadá moc dobrá volba...
Dej sem taky nějaký kemp, nebo areál na Jižní Moravě, si myslím, že čím víc nápadů na místo konání, tim líp
![]()
P.S. Jižní Morava je opravdu pěkná
Radek píše:Dobře, neříkám, že to Slovensko je definitivní. Jak píše Jaryn, chtělo by to udělat seznam několika míst. Já poté vytvořím anketu a rozešlu ji mailem... A když to půjde rychle, za týden bude rozhodnuto
Packi, dík za odpověď.packi píše:Henry => hoj , urcite na sraz dojed ! Nebudes litovat, poznas nove kamose a urcite se ti bude libit. O vychytavkach na XT nemluve , tam se toho urcite dovis nejvic
.... ( prvni zprava byla editovana
)
Osoblažsko je super, tam se vždycky rád vracím a toto vypadá dobře. Taky jsme s Jarynem mluvili o kempu přímo u Osoblahy. Je tam i pěkné koupaliště, chatky, ohniště a dost prostoru na různé ativity.radas píše:Já bych doporučíl třeba Bohušovský kemp na osoblažsku![]()
Lesy , louky, zatáčkovité silničky, polňačky kolem hraniční čáry. A Dívčí hrad![]()
http://www.bohusov.eu/rekreacni-areal/c ... tky-a-kemp
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů