Co to září?
Co to září?
Ahoj, mluvili jsme na srazu o možném dalším srazu někdy někde v září. Už někdo má nějaké návrhy, musím také zpracovávat domácí a dostatečně včas začít sekat dobrotu 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co to září?
Zrovna nad tím přemýšlím. Nejraději bych to udělal u nás z důvodu snažší organizace, zařízení ubytování, žranice a pitky
. Prvního října odjíždím do Rumunska, takže bych to raději uskutečnil někdy začátkem září - abych si mohl mezitím trochu oddychnout a našetřit na další akci
.
Předběžně by se dalo počítat s víkendem 4-5 září.. respektive 3-5 září. Později taky bývá spousta dalších akcí a věřím, že v tomto termínu by se to s ničím nekrylo.
Chtěl jsem to původně rozdělit na dvě party - ale nakonec bych žádný enduro pojezd v tomto termínu nepořádal. Jednalo by se jen o "silniční" akci našimi horskými cestičkami.

Předběžně by se dalo počítat s víkendem 4-5 září.. respektive 3-5 září. Později taky bývá spousta dalších akcí a věřím, že v tomto termínu by se to s ničím nekrylo.
Chtěl jsem to původně rozdělit na dvě party - ale nakonec bych žádný enduro pojezd v tomto termínu nepořádal. Jednalo by se jen o "silniční" akci našimi horskými cestičkami.

Ajajaj, zrovna tento termín je jedinej v září, který mám velkou akci
, pak už mám po sezoně a mohu razit.

Já mám dovolenou od 21. září do 7. října, tak by bylo super, kdyby to bylo mimo tento termín. 

já přijedu a na termínu mi nezáleží 

Taky se zucastnim staci napsat kdy a kde

OK jedu hodte sem přesnej datum a místo.

Jo jo, taky bych jel
Snad to vyjde
Ale zas ta dááálka, no co se dá dělat, budu muset zůstat přes noc 

Moje XT: http://www.xt660.cz/majitele/187/
ten srazík asi nebude co???? 

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
pánové, mám toho teď nějak moc. Pracuji na jednom projektu až se ze mě kouří, musim to stihnout do konce září, jelikož v říjnu frčím do Rumunska.. Pokud by byl ochoten někdo něco spáchat, jen to uvítám
. Já to teď v září nestíhám 

Tak to je teda pech, zase jste to naplánovali na moji dovču. Budu teda muset čekat na další rok.
Přeju Vám krásné počasí a šťastnou cestu.
Přeju Vám krásné počasí a šťastnou cestu.

....na takové to domácí žvýkání....
Je tu poslední dobou pořádně mrtvo. Což je fajn, bo to znamená, že se jezdí, ale u nás dnes fest chčije a tak důfam v zítřek.
Chci se při té příležitosti zeptat, jestli se někdo nechystá zítra do Kyjova na ,,pořádně zapálené šílence''. Mně to letos nějak po Brně a Těrlicku ještě nestačilo, tak se asi přejedu i tam.Cestou tam i zpět jsou podle chuti k mání Buchláčky či Valašské kotárky.
Chci se při té příležitosti zeptat, jestli se někdo nechystá zítra do Kyjova na ,,pořádně zapálené šílence''. Mně to letos nějak po Brně a Těrlicku ještě nestačilo, tak se asi přejedu i tam.Cestou tam i zpět jsou podle chuti k mání Buchláčky či Valašské kotárky.

FZ 1 GT