No tak plánuj vyjížďku ať Radek není nesvůjvitaminc píše:já jsem původem přímo ze Žďáru:) proto mi ten nápad se srazem tam nevadil

No tak plánuj vyjížďku ať Radek není nesvůjvitaminc píše:já jsem původem přímo ze Žďáru:) proto mi ten nápad se srazem tam nevadil
Nééé, to nééé, co mají dělat Xkařitotr píše:Jen přírodní vsuvku
tat,tak vsuvka musí být, a klidně může být i přírodnítotr píše:Jen přírodní vsuvku
Ňa nesér, kvuliva tobě se tam štrachám, a panáček si nedojede.kenvelo píše:Ahoj všem, bohužel v tomto termínu jsem s rodinkou na dovolené. Servisní vůz musí vzít teda někdo jiný.
to doufámkenvelo píše:Bohužel už mám zaplacenou dovču a v podmínkách o stornu nemám žádnou zmínku o motorkářském srazu. Věřím že se ještě letos sejdem i pokud bych to měl udělat u nás na zahradě.
jaryn píše:to doufámkenvelo píše:Bohužel už mám zaplacenou dovču a v podmínkách o stornu nemám žádnou zmínku o motorkářském srazu. Věřím že se ještě letos sejdem i pokud bych to měl udělat u nás na zahradě.,...
...tož nebylo by od věci se zase potkat jak minulý rok a udělat si takoví mini předsraz v květnu na sobotu či nedělikenvelo píše:Chcete tady zahájit sezóóónu ?????
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů