Machůzky - ubytování do 26.6.!!!
Re: Machůzky - ubytování do 26.6.!!!
Stařík> jenom tak projistotu, kdyz jsem v seznamu tech, co by meli mit zamluvenou chatku, nepotrebuju spacak? Abych se potom treba nedivil 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Tak co jsem viděl tak tam jsou peřiny v chatkách, tak pokud nechceš spát pod širákem myslím že spacák brát nemusíš, popř. mám nějaké spacáky doma v nejhoršímmad píše:Stařík> jenom tak projistotu, kdyz jsem v seznamu tech, co by meli mit zamluvenou chatku, nepotrebuju spacak? Abych se potom treba nedivil

Tak pokud bych ještě nebyl v kempu když přijedete, tak se ptejte na pana Janečku, nebo paní v hospodě.
Dnes bylo celý den hezky, tak konečně se počasí moudří, doufám, že zítra nezmokneme. Pokud budete chtít brát benzín, tak prosim Vás neberte v Huslenkách ani v Karolince, ale buť před Vsetínem a nebo až v Karlovicích. Osobně mám zkušenosti s oběma benzinkami a jak to hnus. Brávali jsme tam benzín do pil, měl všelijakou barvu a párkrát jsme měli i celou dvacku na reklamačku.
Dodatek ke kempu, ubytování se začíná až od 14h tak ať tam někdo nesedí už v 11 třeba, aspon tak to píšou na stránkách.
Dnes bylo celý den hezky, tak konečně se počasí moudří, doufám, že zítra nezmokneme. Pokud budete chtít brát benzín, tak prosim Vás neberte v Huslenkách ani v Karolince, ale buť před Vsetínem a nebo až v Karlovicích. Osobně mám zkušenosti s oběma benzinkami a jak to hnus. Brávali jsme tam benzín do pil, měl všelijakou barvu a párkrát jsme měli i celou dvacku na reklamačku.
Dodatek ke kempu, ubytování se začíná až od 14h tak ať tam někdo nesedí už v 11 třeba, aspon tak to píšou na stránkách.
sim te stariku nevis jestli sou v tech chajdach zasuvky?