Motocross Pacov 26.4.
Motocross Pacov 26.4.
Tak jak, jedete nekdo? 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Motocross Pacov 26.4.
si pis, uz sem to tu nekde psal
takze ti dam vedet a muzem si dat sraza..

okvasek píše:si pis, uz sem to tu nekde psaltakze ti dam vedet a muzem si dat sraza..

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
asi se na to přijedu podívat (a na vás teda taky) Pacov byl vždycky super!pytel píše:okvasek píše:si pis, uz sem to tu nekde psaltakze ti dam vedet a muzem si dat sraza..
XT660X....eXTra potěšení
- vivik
- Kontaktovat uživatele:
vod kolika do kolika to tam tak bejva?
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Hola, tak jsme se nakonec sešli v šesti lidech-R6, Bandit, dvě XT-R, 1 krásné nové bílé Danino WR250R a 1 X-ko. Sraz v Benešově, dojezd a oběd v Pacově, pak projížďka Vysočinou se zastávkou na dvojitém dálničním mostě (spodní most z dob Hitlera a přímo nad ním pár metrů nový na trase Praha-Brno), Humpolec, Pelhřimov, Kámen a na trať Propad do Pacova, kde už burácely čtyřtakty. Byl to mazec, jela se republika a člověku zůstává rozum stát, co ty chlapi dělaj...
Takže aspoň pár fotek
Takže aspoň pár fotek

XT660X....eXTra potěšení
ach jo.koukam že jsem prošvihnul pěknou vyjížku.a to mam Benešov jen 4 km od baráku.no nic.snad příště 

ja bych zas jel a nemám s kym

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Co na to říct? Bylo to tu v nabídce docela dlouho a telefony na sebe taky máme. Tim, že jsme zrušili tu plánovanou sobotní vyjížďku s ohledem na zájem o Radkův severní sraz, zbyl na neděli dostupnější Pacov. Když jsem např. rozeslal hromadnou sms k vyjížďce jak jsme se dohodli, dostal jsem od 8 adresátů celkem 3 odpovědi a z toho fakt člověk neni moudrej...Jsem zvědavej, kolik lidí dorazí příští týden do toho Písku. Samozřejmě to lze spojit s vyjížďkou do těch zatáček k Týnu a zprátky, aby to byla pořádná zábavajirik píše:ach jo.koukam že jsem prošvihnul pěknou vyjížku.a to mam Benešov jen 4 km od baráku.no nic.snad příště

XT660X....eXTra potěšení
mílo já to nemyslel nijak špatně.já jsem stejně nemoch.jen jsem zalitoval že jsem nejel.Milala píše:Co na to říct? Bylo to tu v nabídce docela dlouho a telefony na sebe taky máme. Tim, že jsme zrušili tu plánovanou sobotní vyjížďku s ohledem na zájem o Radkův severní sraz, zbyl na neděli dostupnější Pacov. Když jsem např. rozeslal hromadnou sms k vyjížďce jak jsme se dohodli, dostal jsem od 8 adresátů celkem 3 odpovědi a z toho fakt člověk neni moudrej...Jsem zvědavej, kolik lidí dorazí příští týden do toho Písku. Samozřejmě to lze spojit s vyjížďkou do těch zatáček k Týnu a zprátky, aby to byla pořádná zábavajirik píše:ach jo.koukam že jsem prošvihnul pěknou vyjížku.a to mam Benešov jen 4 km od baráku.no nic.snad příště

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
mílo já to nemyslel nijak špatně.já jsem stejně nemoch.jen jsem zalitoval že jsem nejel.
no apísek je moje srdeční záleřitost.tam pojedu na 100%.[/quote]
Jejda, ani já ne
. Myslím, že jde hlavně o to se nějak rozumně navzájem informovat a když se pak ujmeš "organizace" vyjížďky, je fajn když máš od ostatních aspoň sms, že jedou nebo nejedou. Je jasný, že každej nemá vždycky čas. Bohužel.
Na Písek se jede od Prahy z 99% přes Dobříš, tak bychom mohli nahodit sraz u nás, kdo by chtěl jet ve víc lidech.

Jejda, ani já ne

Na Písek se jede od Prahy z 99% přes Dobříš, tak bychom mohli nahodit sraz u nás, kdo by chtěl jet ve víc lidech.
XT660X....eXTra potěšení
ja reaguju dycky na foru
i na sms 

Já děkuji zúčastněným, že se mnou drželi Běloušovu maximálku a přidávám taky pár foteček. Byl to prima výlet 

Dani->a jaká že je ta běloušova maximálka?
dokud se udržíš na silnicitotr píše:Dani->a jaká že je ta běloušova maximálka?

Presne tak, zalezi, jak fouka vitr
Ale myslim, ze i po zajeti to bude kolem 130 km/h.

130 stačí