Na předek bych dal buď něco jako C-17 nebo civilnější E-09 ..tatar píše:tyvoe to je masakr,to bude hrabat![]()
ale zkušenost žádná
to tam chceš opravdu narvat a co předek
co ty víš co si na jaře k XT ještě pořídímtatar píše:a nevadí vám že je ten papuč určený pro sajdkáry ?
No a jak to držílo na cestě ? Potřeboval bych to zjistit protože zbrojím na další Ukrainskou expedici. Vymyslil sem kombinaci př. C-17 a zad. C-02. No a hledám info, co si dovolit v zatáčkách,na co bacha a tak. Prostě komplex informacíJari píše:Člověče tohle mám na druhé motce v kombinaci s Mitas C-11 najezdil jsem na tom tak 3500 km. Silnice-terén 50:50 (Suzuki DR 650 R -36 kw)
No pokud dáš na motku C tak to na asfaltu je trochu o hubu ale dá se na tom jezdit.Na nějaké větší náklony zapomeň a i při brždění to chce opatrněji naž ne cestovnějších gumách.Pokud na tom pojedeš na Ukrajinu tak tam asi dojedeš s ojetým vzorkem.Nejlepší je přezout až tam.radas píše:No a jak to držílo na cestě ? Potřeboval bych to zjistit protože zbrojím na další Ukrainskou expedici. Vymyslil sem kombinaci př. C-17 a zad. C-02. No a hledám info, co si dovolit v zatáčkách,na co bacha a tak. Prostě komplex informacíJari píše:Člověče tohle mám na druhé motce v kombinaci s Mitas C-11 najezdil jsem na tom tak 3500 km. Silnice-terén 50:50 (Suzuki DR 650 R -36 kw)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů