Dunlop Qualifier 160/60 zr17
Dunlop Qualifier 160/60 zr17
Zdravím, chtěl bych poradit ohledně gum na XTxko. Ve předu mám v poměrně dobrém stavu Pirelli Dragon a vzadu se mi Dragonka sjela skoro celá. Rád bych něco co by i lepilo, ale zároveň vydrželo.. jde to dohromady?
Byl jsem v pneuservisu a poradili mi Qualifiery, zdá se mi, že mi doporučoval první verzi těchto gum. Četl jsem o nich, že prý lepí dobře, ale podepisuje se to na životnosti (kolem 3000km) Tak ted nevím, příjde mi to docela málo, Nejradši bych byl s výdrží kolem těch 5000km. Jezdím s ní do práce, a ve volném čase na ní blbnu v zatáčkách apod. Děkuji za jakýkoliv návrh, či radu.

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Dunlop Qualifier 160/60 zr17
Ahoj. Asi píšu pozdě, ale co už.
Mám na zadku Pirellku Diablo 160/60/17 a když dorazila, měla rovných 5mm... Mám s ní najeto 2500km, z toho 1500km i s baťůžkem a celkem pohoda jízda, zbylých 1000km na červenohorském sedle, na štáhli a tak, prostě samé zatáčky a ful gas a nyní má 4mm ... Dle mě za ty prachy super.
Mám na zadku Pirellku Diablo 160/60/17 a když dorazila, měla rovných 5mm... Mám s ní najeto 2500km, z toho 1500km i s baťůžkem a celkem pohoda jízda, zbylých 1000km na červenohorském sedle, na štáhli a tak, prostě samé zatáčky a ful gas a nyní má 4mm ... Dle mě za ty prachy super.