MAXXIS
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: MAXXIS
jen zkousis nove pneu nebo nespokojenost s e09?
Kozel-> je to jen pokus. Doufám, že bude úspěšný 

To není špatný
Jsou ty špunty aspoň tak velký jako na E-09?

Zadní mi připadají stejně vysoké a přední asi vyšší. Změřím to a podám zprávu.
pak casem porovnej s tema e09
jakoze schopnostma pri jizde ne tou vejskou spuntu 

Tak jsem to změřil: zadek o 1 mm vyšší než 09 a předek tak o 0,5mm vyšší. Na vlastnosti je ještě brzo, ale prozatím jsem si přečetl, že by měly mít plynulejší záběr díky rozestavění špuntů.
když vidím tu cenu sady bahňáckejch gum tak nevím jestli se mám smát nebo brečet

radši se směj protože se dají sjet za pár hodin jízdykenyo píše:když vidím tu cenu sady bahňáckejch gum tak nevím jestli se mám smát nebo brečet![]()
no pokud je budeš hoblovat po asfaltu tak jo ale v bahníííčku to je jináá 

- melloun
- Kontaktovat uživatele:
tak presne tyhle maxxisy sem mel na minuly mot.. byl sem s nim a moc spokojenej.. drzekli vyborne na poli a kupodivu i skvele na silnici .. dokonce celkem dobre i pri desti.. ale preci jenom byla to dváca.. ta jinak tahá.. tak snad to bude drzet i tobe.. taky sem o nich uvazoval tak pak dej uricte vedet totr...at ti sloužej 

melloun
mezi nima a 09kama sem se rozhodoval, zvitezily 09ky, ale ted na to cestovani nad nima uvazuju zase, je mi lito hoblovat 09ky po asfaltu
tak podej pak informatione jak se ti jevi a jaky sou pocity 
taky zajimavy ceny: http://www.pneumoto.cz

tak pneumoto muzu jen vrele doporucit mam tam znamyho a muze bejt i nejaka sleva pro klub XT660 3-6%vasek píše:mezi nima a 09kama sem se rozhodoval, zvitezily 09ky, ale ted na to cestovani nad nima uvazuju zase, je mi lito hoblovat 09ky po asfaltutak podej pak informatione jak se ti jevi a jaky sou pocity

Zdar, tak mas nejaky ty zkusenosti s nima (teren/silnice) ? Dal by se i tezkej teren (hodne hodne bahna)
?
Potrebuju nejaky obojzivelniky a tyhle vypadaj dobre
.

Potrebuju nejaky obojzivelniky a tyhle vypadaj dobre

Ták, a je to tady . Dejfe, to ti ta cesta dlouho nevydrželaDejf píše:Zdar, tak mas nejaky ty zkusenosti s nima (teren/silnice) ? Dal by se i tezkej teren (hodne hodne bahna)?
Potrebuju nejaky obojzivelniky a tyhle vypadaj dobre.

Já bych ti doporučil Mitasy E07, na lehčí terén a hl. cestu. Gumy pro všecko jsou pak E09

No jo, to byla jen otázka časuradas píše: Ták, a je to tady . Dejfe, to ti ta cesta dlouho nevydržela![]()
Já bych ti doporučil Mitasy E07, na lehčí terén a hl. cestu. Gumy pro všecko jsou pak E09

Jak se ti jezdilo s E07 i v težkym terénu (bahno, voda s bahnitym dnem, trava) ?
Už se začal vymýšlet kryt s padákama, tak to bude chtít i pořádný gumy...ty Metzelery jsou v terénu na nic...
Jinak dík za tip

Hodnocení maxxisek je z mé strany jednoduché: Na asfaltě podobné jako E-09, v terénu horší, ale taky použitelné. Na mokrém asfaltě bych řekl že jsou o něco lepší než E-09. Životnost hovoří dost výrazně pro E-09. Takže teď mám obuté ty Mitasky 

Na E07 dáš 8000km. V terénu za sucha dobrá, dávkou opatrnosti i tráva nevadí. Zapomeň ale na výjezdy za mokra. Vzorek se rychle zalepuje a má špatnou samočistící schopnost..Dejf píše:No jo, to byla jen otázka časuradas píše: Ták, a je to tady . Dejfe, to ti ta cesta dlouho nevydržela![]()
Já bych ti doporučil Mitasy E07, na lehčí terén a hl. cestu. Gumy pro všecko jsou pak E09. Ty mám právě v užším výběru, ale i tyhle vypadaj dobře a nemusel by tam být ten "zlom" při náklonu..
Jak se ti jezdilo s E07 i v težkym terénu (bahno, voda s bahnitym dnem, trava) ?
Už se začal vymýšlet kryt s padákama, tak to bude chtít i pořádný gumy...ty Metzelery jsou v terénu na nic...
Jinak dík za tip
Na E09 dáš tak 6000km, jsou tady týpci co dávaji i více. Sada se dá koupit za 2jku. Guma se vydrápe skoro všude, fakt dobrá volba. Někteří ale mají problém z rychlým ojetím předního vzorku,
moje zkušenost je, naučit se brzdit i zadní brzdou. Zkrátka nebrzdit jen předkem