Aby se tu každý nějak vyjádřil, nebo třeba dal na vědomí, co dnes s xtéčkem prováděl, upravoval, kde byl s xt, či nějaké zajímavosti

dostaneš se tam nějakejma kleštěma? prostříkni to WDčkem a mělo by to jítLiTe píše:vasek> tak to je slušná nálož km![]()
![]()
Já jsem včera chtěl rozdělat předek a pořádně přitáhnout některé šroubky, protože se mi všude možně šíleně uklepávají, jak jsem měl po bouračce moto v servisu tak sundavali deflektory a když už nažvejkly jeden imbus tak ho mohli nahradit za novej![]()
. Takže já jsem si to pro jistotu ještě naklepnul a fakt opatrně povoloval, a hovno, už tam není imbus ale je to kulatý, takže co s tím ???? Odvrtat ? Je to ten imbus hned pod levým předním blinkrem
.
ještě jde udělat drážku aspoň na plochej šroubovák?plesm píše:dostaneš se tam nějakejma kleštěma? prostříkni to WDčkem a mělo by to jítLiTe píše:vasek> tak to je slušná nálož km![]()
![]()
Já jsem včera chtěl rozdělat předek a pořádně přitáhnout některé šroubky, protože se mi všude možně šíleně uklepávají, jak jsem měl po bouračce moto v servisu tak sundavali deflektory a když už nažvejkly jeden imbus tak ho mohli nahradit za novej![]()
. Takže já jsem si to pro jistotu ještě naklepnul a fakt opatrně povoloval, a hovno, už tam není imbus ale je to kulatý, takže co s tím ???? Odvrtat ? Je to ten imbus hned pod levým předním blinkrem
.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti