Byl jsem tenhle víkend na motardech, jel jsem moje oblíbený úseky, najel jsem skoro 4OOkm a musím říct, že mě to nějak moc nebavilo

kdepak, chce to obojí, viď Tatare?tatar píše:Radek > já bych to shrhul : motárdy-špunty-
máš recht ,je to přesně jak říkáš.Sakra.. někdo tady sháněl Xko...
![]()
Pane Pávek, nepropouštějte ho!tatar píše:no jo, ale když vytáhnu Xko dvakrát do roka,škoda ho doma držet ,a když ho budu prodávat stejně mi potom nikdo neuvěří že jsem za sezonu najezdil 800km
do žní-teda do srazu ,potom pude
Jenom aby potom Pražákovi nezboural sloupekMilala píše:Pane Pávek, nepropouštějte ho!tatar píše:no jo, ale když vytáhnu Xko dvakrát do roka,škoda ho doma držet ,a když ho budu prodávat stejně mi potom nikdo neuvěří že jsem za sezonu najezdil 800km
do žní-teda do srazu ,potom pude
To určitě bude pravda. Přiznám se ale, že to x-ko nemám ani chuť zkoušet.Jorge píše:Já zase takový rozdíl v tom předním kole nevidím,znám lidi co na šputech drhnou na asfaltu stupačky a na motardech v terénu stačí i těm co jedou špunty.Tak že si myslím že je to hlavně v lidech
Nápad dobrý, ale nevím zda-li proveditelnýJorge píše:já bych zakázal tady dělat rozdíl mezi X a R,jsme přece všichni IXTÉČKÁŘI neee
...ty znáš samé pochybné existenceJorge píše:Já zase takový rozdíl v tom předním kole nevidím,znám lidi co na šputech drhnou na asfaltu stupačky a na motardech v terénu stačí i těm co jedou špunty.Tak že si myslím že je to hlavně v lidech
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů