Měl někdo před motardem silničku?

Jinak řečeno smetiště.
LuckyG

Měl někdo před motardem silničku?

Nový příspěvek od LuckyG » sob 11. říj 2008 6:31:09

Pořád váhám co mohu očekávat od XT660X. 5 sezon jsem měl Hondu CBR900RR 96" a pak se mi přez známého, českého prodavače v německé Yamaze podařilo za skvělé peníze dostat k lehounce padlému Firebladovi 2003. 150 koní byl mazec, ale obě motorky mě omrzely. Nechci nějak machrovat, ale můj starej Blade mi ke konci přišel pomalej a nudnej i toho nového jsem měl najetýho tak, že jsem ho ždímal co šlo a na výjezdech z určitých zatáček se pod plným plynem vlnil.

Jenže abych se na nich pěkně projel, tak jsem musel vyrazit s kamarádem na oblíbený 180km dlouhý okruh. Od motarda čekám že bych se pobavil na každé točivější silničce a třeba na prašné cestě.

Je tu někdo kdo by mi mohl popsat přechod ze silnice a XTX?
Radek
Administrátor
Napiš "660" bez uvozovek: 505
Kontaktovat uživatele:

Sdělení od administrátora

Příspěvek od Radek » čtv 23. bře 2023 15:41:08

Zdar,

vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit :P. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.

Přejít na web motopripravky.cz

kenyo

Re: Měl někdo před motardem silničku?

Nový příspěvek od kenyo » sob 11. říj 2008 8:24:48

já ti v tomhle asi moc nepomůžu, pro mě svezení na fz1 byla docela vražda :D ale když to čtu tak věř že tě xtx taky omrzí. Nerozmlouvám, nepomlouvám, ale fakt je ten že to není žádnej ostrej motárd:( Pokud seš zvyklej na jízdě na hraně a chceš si jí užívat v kde jakej zatáčce tak to chce něco ostřejšího ;) :mrgreen:

LiTe
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od LiTe » sob 11. říj 2008 8:39:51

možná bych přemýšlel o něčem ostřejším, přecijen je tu spoustu lidí co měli xtx/r jako první velkou motorku, určitě se neokouká, ten motor by snesl pár koní navíc, možná i tu šestku :P měl jsem možnost svézt se na r1 a nic moc popravdě, byl jsme z r1 zklamanej, myslel jsem že je to větší raketa, zatáčí se natom úplně jinak než na motardu, vše je jiný :P lineární nástup výkonu, nuda. XTX je teda mnohem zábavnější. Postupem času se dostaneš na max xtxka a nebude ti to nejspíš stačit, budeš chtít posunovat svoje hranice a budeš si myslet že toho moc neumí, pak ti ale taky někde nakopne prdel a budeš z toho vyvalenej, já bych do ní znova šel nejspíš jen kvůli tý ceně jetý motorky, která už padá pod 100kkč :no:. Ale dost pomlouvání :P pokud bys chtěl a rozhodoval se mezi ěště nějakejma motorkama, půjčil bych ti ji, aby ses svezl, jenže sezona zkončila a ty pokud váháš tak jí nejspš pořídíš na zimu, že ? :)
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko

LuckyG

Nový příspěvek od LuckyG » sob 11. říj 2008 9:07:07

Já jezdil teď dva roky na skůtru. Na silné motorce jsem tedy nějakou dobu neseděl. I když mi kamarád poučel R1, tak jsem odmítnul.
Chtěl jsem úmyslně zapomenout jaké to je, zapomenout na to zrychlení. Protože první svezení v Inno motoru jako spolujezdec na Firebladu byl pro mne šok a pak cesta z Prahy po dálnici také:-) . Na Fireblada jsem přesedlal z DR750 BIGa. O výkon mi už nejde, to mi i skůtr stačil. Pro užití si na točité okresce, kde se jezdí zatáčky do 80km/h člověk nutně nepotřebuje 150 koní, tady je zábava i na odladěným skútru s 15ti koníkama a můžu za sebe říci, že je to větší zábava než na CBRu.

A o to mi jde, abych nemusel najezdit 150km pro vyplavní endorfynu a možná trochy adrenalinu. Zároveň jsem už vyježděnej jezdec, kterej nemusí nutně všude jezdit pilu. Zažil jsem už dost rozbitejch kamarádů a vím, že když jedu po hlavní a po vedlejší přijíždí auto, tak stejně musím ubrat, protože tam může sedět dědek, nebo ženská, která mi tam vjede a ani na ní nebudu nas..., protože kdybych jel to kilo jak mám, tak to stihne. Proto už nechci znovu silničku.

Taktéž chci se jen plazit třeba 60kou po sliničkách u nás v českém lese a pošumaví. Zajímalo by mě tedy také, jak je to s tím cukáním v nízkých otáčkách. Jestli jde jet na 4 čtvrt plynu a kochat se krajinou. To na silnici nešlo, tam máte většinu váhy na zápěstí a musíte jet alespoň 120 aby vás trochu nadzvednul vítr a tak ulevil zápěstí.

Jinak než jsem to sesmolil, tak pro Liteho - Právě ten rozpočet je limitující. Budu kupovat na jaře a cena 90 000,- U XTX je oproti nějakému Husabergu výhodné, že když mě po dvou sezonách omrzí, tak jej snadno prodám a ani mi moc z těch 90 000,- nepadne. To u jinejch "ostrejch" motardů jisté není, navíc je tu ta spolehlivost, která bude u Yamahy vyšší. Asi než bych to koupil, tak bych si zašel někam do Yamahy na předváděčku, přeci jen to bude lepší se svézt

Radek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Radek » sob 11. říj 2008 9:17:48

Kochačka na XT není problém, posez je v pohodě a na to jak to sedlo vypadá tvrdý je hodně pohodlný. Sedíš na tom vzpřímeně, takže ani zápěstí nebolí ;) . Jednou jsem si dal i trochu delší výlet (600-700km za jeden den) a posledních 200km bylo v dešti a zas tak hrozně mě nic nebolelo :mrgreen: .

Záleží taky kde a jak budeš jezdit, já drandím většinou po horších horských cestách, po polňáčkách a i v poměrně svižnym tempu najedu cca 60km za 2 hoďky a užiju si to maximálně 8-) .

Jorge

Nový příspěvek od Jorge » sob 11. říj 2008 16:09:51

O tom nepřemýšlej,to není o motorce to je o chlapovi.Někdo má první motorku Xlet a nenapadne ho myšlenka o výměně za jinou a někdo ji má pár dnů a už pokukuje po jiné.Ten druhý případ je bohužel i můj.Teď doufám,že u XT zůstanu delší dobu.

LuckyG

Nový příspěvek od LuckyG » sob 11. říj 2008 16:51:22

Já už mám teď 11tou motorku :o Taky bych chtěl aby mi jedna vydržela a pořád bavila. Nejdýl mi vydržel 5 let ten Blejdík. Bydlím kousek od hranic s Německem a tak mě fascinujou některý němečtí motorkáři. Oni jezdí na motorkách 15 let starých. Kolikrát si říkám že je to jejich první motorka a tu si nechají na celej život. Leckdy jsou to plečky starý za který bych nedal 50 000, ale oni na tom jezdí pořád - to není výsměch, ale můj respekt k nim.

Jorge

Nový příspěvek od Jorge » sob 11. říj 2008 17:24:09

Tak já jsem lepší (NEBO HORŠÍ)když nepočítám Jawy a čezety tak japonců a italek jsem měl přes dvacet(myslím tím motorky),letos už mám třetí.

LuckyG

Nový příspěvek od LuckyG » sob 11. říj 2008 18:50:12

Jorge - a XTX baví proti ostatním?

LiTe
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od LiTe » sob 11. říj 2008 20:14:37

Radek> těch 6oo-7oo bylo semnou ? :lol:

Jorge

Nový příspěvek od Jorge » sob 11. říj 2008 22:00:51

LuckyG píše:Jorge - a XTX baví proti ostatním?
Mám ji moc krátce tak nemůžu moc posoudit,doufám že to nebude jak se ženskou se začátku baví každá pak bys ji nejraději zabil

LiTe
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od LiTe » ned 12. říj 2008 8:15:03

Jorge píše:
LuckyG píše:Jorge - a XTX baví proti ostatním?
Mám ji moc krátce tak nemůžu moc posoudit,doufám že to nebude jak se ženskou se začátku baví každá pak bys ji nejraději zabil
:yes:

Odpovědět