Kráska už je doma
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kráska už je doma
pyčo přijelo ti to kvůli tomu až na paletě jo ? 

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
To víš zasloužilí těžaři, dárek paleta a 2500,- slevy 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
no jo, ale kvůli vím nebudeme mít z čeho dejchat 

zasloužilej těžaři za kolik že byla? a co je to přesně zač, zrovna vybírám něco domů ale spíš teda v hobby záležitostech 

2159, v akci za 16490,- jako stálý zákazník za 14800,- k tomu lišta a řetěz jako bonus, jinak jen doporučuju, minulá 2159 vydržela tatovi 3 roky (pondělí-sobota v práci a v bukovém dřevě) 

Staří-> Dobrá značka
Mám ji taky, bohužel trochu starší model 

mno tak to je hodně slušná výdrž panečku a taky pěkné chování k stálému zákazníkoviStařík píše:2159, v akci za 16490,- jako stálý zákazník za 14800,- k tomu lišta a řetěz jako bonus, jinak jen doporučuju, minulá 2159 vydržela tatovi 3 roky (pondělí-sobota v práci a v bukovém dřevě)

si tady budem za chvili ukazovat kuchynsky roboty ne 

motorovka je pro pořdný chlapivasek píše:si tady budem za chvili ukazovat kuchynsky roboty ne

Vem něco co má kolem, nebo přes 50 obsah, od Husqvarny mám zkušenosti s 346 a 350, hlavně neber tu s tím novým motorem X Torq, mám to na křováku a žádná slávakenyo píše:mno tak to je hodně slušná výdrž panečku a taky pěkné chování k stálému zákazníkoviStařík píše:2159, v akci za 16490,- jako stálý zákazník za 14800,- k tomu lišta a řetěz jako bonus, jinak jen doporučuju, minulá 2159 vydržela tatovi 3 roky (pondělí-sobota v práci a v bukovém dřevě)![]()
![]()
, mno ale na hobby pilku je to mooc
asi vezmu nějakou tu husqvarnu do 10tkč když maj tu akci
![]()

Jinak teda nechci machrovat, ale já mám tohle, to už je ale jíná sorta

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
jo to je pravda, na dubí je taky prodejna/servis husqvarna a maj tam velikou ceduli akce
škoda že to není na motorky 

Stařík> tak H 372XP hmm.. to už je sakra jiná liga
ale tak beru když tě to živí.. já nadělám tak 20m paliva ročně takže pudu do nějaký hobby malý pilky.... zatím co sem koukal na H 142e http://www.husqvarna-pribram.cz/husqvar ... tAodF3yh5w a nebo pak H 340e http://www.azcentrum.cz/katalog/husqvar ... kt/h-340-e
ty si asi v ruce neměl co?

ty si asi v ruce neměl co?

Kenyo: tady máš srovnání těch dvou pil http://www.husqvarna.cz/node1590.aspx?nid=156,144
vzal bych asi tu 340 sice tam není moc velký rozdíl, ale přece jen už je to novější pila a má pár věcí navíc jak koukám, jo a ten biologický olej zahoď, vytvoří ti po stěnách nádrže něco jako želé a pak ti to ucpe olejový filtr atd.
vyzkoušeno
už X let používáme klasiku olej z obchodu za nějakých 19.90,- nebo vyjetý, ale ten bych zatím do nové nelel 
vzal bych asi tu 340 sice tam není moc velký rozdíl, ale přece jen už je to novější pila a má pár věcí navíc jak koukám, jo a ten biologický olej zahoď, vytvoří ti po stěnách nádrže něco jako želé a pak ti to ucpe olejový filtr atd.

Stařík> to srovnání sem si dělal sám
nejsem lamka
ale šlo mi o to spíš kdo s nima už řezal aby řek, ale to asi nenajdu.. no uvidíme.. každopádně za ten olej díkes za radu

OKI, šikulkakenyo píše:Stařík> to srovnání sem si dělal sámnejsem lamka
ale šlo mi o to spíš kdo s nima už řezal aby řek, ale to asi nenajdu.. no uvidíme.. každopádně za ten olej díkes za radu
![]()

a pak ještě existujou ti co řežou a nemají nastartováno,Stařík píše:OKI, šikulkakenyo píše:Stařík> to srovnání sem si dělal sámnejsem lamka
![]()
, právě že se potkávám s lidmi kteří třeba neví jak to vůbec nastartovat, nebo si doma řežou dřevo s otočeným řetězem, lejí olej do benzínové nádrže a naopak atd.Jinak s těmi sem fakt neřezal to už je mooc malinký výkon

stařík> jj bylo mi jasný že si tyhle v ruce asi neměl, tyhle kategorie nejsou nic pro profíky
tatar> jj shodit bezp. brzdu řetězu a pěkně tahat , sem tam sem tam

tatar> jj shodit bezp. brzdu řetězu a pěkně tahat , sem tam sem tam