Tohle se vám určitě ještě nestalo..

Jinak řečeno smetiště.
CeGo
Kontaktovat uživatele:

Tohle se vám určitě ještě nestalo..

Nový příspěvek od CeGo » ned 05. říj 2008 14:55:03

Normalne dnes jako sednu na masinu, vyjedu, jezdím tak 20 minut, pak u nás na přehradě zastavím... Ještě jsem trošku protůroval aby lidi čuměli.. Zdechnu motor a během pár vteřin dýmu jak kráva ! :shock: málem jsem se pos*al.. Jsem už myslel že málem hořím.. tak jsem na to čuměl jak péro z dyvana! Se podívám na sebe bunda celá od oleje, ryfle taky, motorka celá od oleje-komplet zje*aná..a jak ten olej ztékal na svody, tak dýmil..Štěstí, že to nechytlo.. Já kokot asi nechal nedošrubované víčko od oleje při minulé kontrole když jsem dojel z cesty...Ikdyž se mi to nechce věřit, že bych na to zapomněl! Fakt nevím, ale samo by se to asi nepovolilo...Tak jsem ho dotáhl a vyjel domu..Jsem se bál aby tam nebylo málo oleje, abych to snad ještě nezadřel. No a když jsem pak dojel, tak oleje vubec neubylo.. Na to kde jsem vsude mel ten olej a kolik, je to divné!??? Asi se to zdá když je to venku tak toho vypadá moc!Podle toho jak byla motka zaje*aná, tak byhch to odhadoval tak na celou náplň! To se může stát fakt jenom mě.. :roll: Jsem pečlivý, ale když už něco pojebu, tak to stojí za to :)
Radek
Administrátor
Napiš "660" bez uvozovek: 505
Kontaktovat uživatele:

Sdělení od administrátora

Příspěvek od Radek » čtv 23. bře 2023 15:41:08

Zdar,

vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit :P. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.

Přejít na web motopripravky.cz

Radek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Tohle se vám určitě ještě nestalo..

Nový příspěvek od Radek » ned 05. říj 2008 15:24:05

tak hlavne ze to dobre dopadlo a nestek ti ten olej treba nejak na predni kolo :? . Zase ale urcite to byly slusny kourovy efekty :D

Nam se stalo vloni v Norsku na rybach neco obdobnyho. Kontrolovali jsme na lodi, jestli je dost vody (chladici) a spatne zavreli vicko. Cca 5km od brehu jsme to zjistili, voda vsechna venku, kourilo se z toho jako blazen a motor rozpalenej neuveritelnym zpusobem :mrgreen: . Voda v mori mela cca 5°, takze by se ani nikam nedoplavalo :mrgreen: ... Nechali sme to vychladnout a nalili tam vsechny mineralky, co jsme meli. Vysledek: jako kdyz plivnes do kyble :D .. Tak jsme teda uronili par slz a nalili tam vsechno pivo, co jsme meli na lodi. To uz bylo neco jako vylita sklenka do kyble... Nakonec jsme to dolili slanou vodou z more a dojeli ke brehu ;) , ale ze nas to s tou morskou vodou nenapadlo driv, skoda toho piva :mrgreen: .

CeGo
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od CeGo » ned 05. říj 2008 15:40:00

no jo aj na predni kolo taky nateklo ale ne na brzdy.. jen to teklo po blatnikach.. ono to neteklo prez to vičko ale spis tak rozprašovalo a střikalo... takže větrem se ten olej dostal fakt všude, aj z leve strany.I chladič byl zacintaný,utřel jsem to, snad se to nebude moc zanašet špínou.. kdyžtak to budu muset vyčistit :).. no a těm všem hadičkám na které nedostanu snad ten olej nic neudělá..? Utřel jsem co se dalo, rozdělávat celé se mi to nechce.. Už tak jsem byl dost zteklý, ještě bych tam strhl nějaký zavit jak se znám :lol:

Radek>taky dobrý!!:) to byl takový velký motor? :)

Radek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Radek » ned 05. říj 2008 15:44:04

On ten olej časem zmizí, nedělal bych z toho vědu :mrgreen:

Měli jsme půjčenej minikutr a motor měl tak 2x větší než je normálně v autě :shock:

melloun
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od melloun » ned 05. říj 2008 17:11:42

to byl stabilák na tom kutru?.. a vy ste do chladice nanlili slanou vodu? no to si delas kozy ne:D
melloun

LiTe
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od LiTe » ned 05. říj 2008 17:37:17

Cestluka> sakra buď rád že sem ve zdraví a bez újmy píšeš, kdybys to měl na brzdách nebo nedejbože na kole, tak by to tak šťastné nebylo, přes zimu budeš mít času dost to odstrojit a vyčistit :P :) ;) já se nato taky chystám :) a vypadá to že to bude co nevidět :|
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko

Radek
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Radek » ned 05. říj 2008 17:52:01

melloun píše:to byl stabilák na tom kutru?.. a vy ste do chladice nanlili slanou vodu? no to si delas kozy ne:D
stabilak? :shock: co to je? :mrgreen:

co jsme meli delat jinyho :mrgreen: . Jinak dojeli jsme s tim jen ke brehu a pak se to procistilo a dala normal voda :P

tatar

Nový příspěvek od tatar » ned 05. říj 2008 20:52:00

Cestulka > nezoufej ,nejsi sám, přesně co tobě se mi stalo taky ale ještě s xt600e ,taky jsem po dojetí zkontroloval olej a patrně jsem nezašrouboval.Ráno valím do rachoty ,na bráně ve firmě pěkný kouř ,sem si řek asi sem projel kaluží ,ale na dílně mrknu-mašina jak píšeš zaje..na od oleje,zkoumám a :víčko jen tak položené , :oops: prostě člověk není neomylný ale to jsou malé věci ;) :lol:

CeGo
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od CeGo » ned 05. říj 2008 21:32:27

Tatar> jj, je to blbost, jen trocha čištění. Ještě, že to dopadlo dobře.. :)

vasek

Nový příspěvek od vasek » stř 08. říj 2008 22:09:10

no tak mne to nedotahli ty umelci v jamaze, ale mne nedotahli viko filtru a jak rikas pulka motorky cela zahnojena, totac pocakana, nastesti mi poradil kamos, ze by to mohlo bejt to viko, tak sem to dotah - samozrejme svejma imbusama, ktery sem mel cirou nahodu u sebe, pze ve vybave tahle veliKOKOTs neni :twisted: ...........

Odpovědět