chtěl bych se pokusit o setkání všech XT majitelů na Ostravsku nebo
jen v Ostravě

Co vy na to? Pište sem návrhy, nápady kdy a kde se sejít. Nebo jestli je to píč… a je lepší se jen anonymně zdravit na cestě.
Ja mam moto prihlasene v Ostrave,to sa nepocita?radas píše:Zdravím všechny,
chtěl bych se pokusit o setkání všech XT majitelů na Ostravsku nebo
jen v Ostravě. Toto setkání by mohlo zafungovat jako seznámení se s lidmi podobného zaměření, domluvení vyjížděk čí expedic, řešení XT problémů a spoustu jiných věcí.
Co vy na to? Pište sem návrhy, nápady kdy a kde se sejít. Nebo jestli je to píč… a je lepší se jen anonymně zdravit na cestě.
No to si mi urobil radost ,dik!radas píše:Na tebe jsem myslel skrze Ukrainské pastorále 2011. Ale je na to ještě dost času přez zimu.
Na jar,v lete,na jesen ma mozes mat v Ostrave alebo v okoli hocikedy!radas píše:A to je všecko? jsm teda čekal větší ohlas. Dle databáze by to mohlo bejt výživnější, teeda.
packi píše:prijel bych se na vas podivat, ikdyz se uz pomalu chystam na zimni spanek))
Ja pilne trenujem na vasom uzemi aby som ako sa vravi zapadol alebo "asi-miloval"saradas píše:packi píše:prijel bych se na vas podivat, ikdyz se uz pomalu chystam na zimni spanek))
Myslel jsem to tak, že se pomalu posbíráme tady v tom topicu. A na jaře bychom se sčuchli někde na motkách. Nebo nějaký vánoční slet?
Každopíďo počítám s tebou![]()
Zatím se ozvali : Rabbit, Filip, Andy, Packi, Jarynn a Radas.
Tak doufám že to do jara neprodáte
12.Bert píše:Já tu séém taky, rád se zúčastním nějaké akce.
Jsem jen krátce opět tenerkář (vyměnil jsem xtR za Zko), jsem víc v garáži než venku, "kochám se", čtu diskuse, ladím, řeším gumy, doplňky, blástry, padáky,řetězové kolečko, bagáž, zásuvku, nevím kam s nářadím, zámkem ... všechno najednou nejde, ale do jara to nějak zvládnu.
Berte,prisli sme od Kolocavy a isli sme na Ust Corrnu. Opacnym smerom by to bolo pre nase stroje skutocne narocnejsie. Tenere by som nepodcenoval. Inak to s nami absolvoval aj jeden V Strom 650 a Trandak 60012.Bert píše:Andy, zajímá mě odkud jste k rozcestníku, na druhé foto, přijeli a kterým směrem jste odjeli. Domnívám se, že snad ani není možné trasu z Německé Mokré do Koločavy projet s Vašimi stroji, na dalších fotkách. Pokud snad ano, tak smekám a museli jste si to tam pořádně "užít"(šutry, voda chvílemi po pás a ve finále brutální výjezd, v mapách značený jako běžná komunikace mezi obcemi).
Podle mého, nejkrásnější offroad úsek na Zakarpatské Ukrajině. Já bych tam svou Tenerku určitě nepustil.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 hostů