Chtěl bych ho koupit buď ještě před zimou, nebo v zimě na příští sezonu, viděl bych to do 90.000,- a rok - podle toho se se v tu dobu namane

Tak mi prosím poraďte na co si dát pozor, co doporučujete atd...
Předem všem děkuji

Minimalne to, ze vyhodis prachy navic za nalesteny roury a pojede to hur nez original. Pokud bude mit ladaky a bude kourit, tak nebrat.Bodacat píše:TTrs. ...Pokud mozno se vyhni motorce s ladakama, pokud nema commandera.
No něco jsem tady o tom četl, ale pokud motorka bude mít laďáky a né commandera, co hrozí
jaryn píše:...já vím o mnoha kusech, pořid si rači R-ko, nemusíš aspon za 2 roky prodávat X-ko
![]()
![]()
Děkuji za nabídku. A nemáš ji už zrasovanou, když vidím (podle fotek) co s ní dělášLiTe píše:bodacat> jo je to od kenya, jestli chceš, tak ti prodám svou mašu, hodim ji do originalu a budeš to mít za stejnou cenovku
Jééé, voranžová - to je barva co se mi líbíTTrs píše:Mrkni na moji... http://www.xt660.cz/majitele/24/
Koupena v CR, najeto 30k km, jednou bourana, pravidelny (temer nepretrzity) servis
Jak rekla Cecilka ve Slunce, seno... "Co mela, to dala."jaryn píše:pírs- co blbneštak sis ji hezky vyšolichal a ted ji chceš prodat
, uchvátila tě KTM nebo co...
TTrs píše:Jak rekla Cecilka ve Slunce, seno... "Co mela, to dala."jaryn píše:pírs- co blbneštak sis ji hezky vyšolichal a ted ji chceš prodat
, uchvátila tě KTM nebo co...
![]()
A popravde nevim, co misto ni. Kdyby tak Yamaha zacala delat WR450X...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 hostů