Hrudní chránič
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hrudní chránič
jenže u kombi ty chrániče držejí na místě podstatně lépe než u vesty, která se může snadno potrhat. Hele myslím že tohle slovíčkaření nemá smysl 

Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Od každého něco, jen si sám sebe nedokážu představit na Rku v kožené kombinéze 

co je to podstatne, to mas jako optimalne
to si kazdej prelozi jak potrebuje
zalezi jak ti to sedi na tele a jak je to na nem fixovany, to je podstatny tak se nehadej
jakmile nemas kombo na miru, tak se ti to hne taky at je to z kuze nebo nebo ne............ proto vozim veskery mozny chranice upevneny primo na tele, aby drzely na svym miste a mam to prakticky vyzkouseny, ze to tak je
podklady jak z kola, snb, tak i z moto

- vivik
- Kontaktovat uživatele:
Vasku nahazej k tem chranicum nazvy a muzes klidne i odkazy pro nas liny

vasek> taky jsem o nejakejch chranicich uvazoval na leto, ale prave moje zkusenost z kola me dost odrazuje...
nikdy sem teda nemel nic jinyho nez chranice na kolena a holene od dainese, ale i pres to, ze mi to fakt sedelo, melo to sitku a nekolik suchejch zipu na stazeni, tak ochrana nic moc. Narazy to pochytalo tak z poloviny, jinak se chranic vetsinou nekam otocil, posunul nebo podobne. A pokud sem se nekde sklouznul, tak se snad vzdycky posunul. Cili me ani tolik nechranili ty umelohmotny chranice, jako ta meka hmota, ktera byla este docela dost kolem...
Ale tak na motorku to asi bude lepsi, tam to nemusi bejt tolik odvetrany a tak to bude asi drzet. Cos vozil na kolo a jinak, ze se ti to pri padech neotocilo na neposunulo?
nikdy sem teda nemel nic jinyho nez chranice na kolena a holene od dainese, ale i pres to, ze mi to fakt sedelo, melo to sitku a nekolik suchejch zipu na stazeni, tak ochrana nic moc. Narazy to pochytalo tak z poloviny, jinak se chranic vetsinou nekam otocil, posunul nebo podobne. A pokud sem se nekde sklouznul, tak se snad vzdycky posunul. Cili me ani tolik nechranili ty umelohmotny chranice, jako ta meka hmota, ktera byla este docela dost kolem...
Ale tak na motorku to asi bude lepsi, tam to nemusi bejt tolik odvetrany a tak to bude asi drzet. Cos vozil na kolo a jinak, ze se ti to pri padech neotocilo na neposunulo?
jasny, ale na kole slapes, takze se ti to uvolni po chvili nebo tak celkove se dost oproti moto pohybujes si myslim... lokty sem nevozil prisly mi zbytecny, i kdyz by se obcas teda dost hodily
na kolena a holene sem mel 661ky, ale ne plastaky (diky zkusenostem) byly z takovych panelu, takze si to obalil kolem holene a vzadu se to sepnulo + to melo jeste 3 bo 4 ksiry a to se nehnulo, teprve az sem sebou svihnul, takze to pobralo tu prvni pecku, prave predtim sem vozil MXovy AXO, ale to na to proste neni delany, chvili sem slapal a chranice sem mel dole.. ferove vypadaj ty bily TLDcka ty LOPESi, chtel sem je i na moto, ale nevesly se do bot, sou vylozene na DHcko.. no a na hrudnik foxovej krunyr obcasne a ten se hejbal porad, to je jasny, neni to jako vesta..
tohle je vončo tončo

tohle je vončo tončo

vasek> nene, me prave kdyz se slape a tak docela drzely... stacilo abych se trochu zapotil a ani se nehly. Prave ze vzdycky sklouzly az kdyz sem sebou placnul o zem a podobne 

no to bylo prave to, ze kdyz sla ta rana nejak dobre, treba primo kolmo na koleno zepredu, tak to tu prvni ranu chytilo. Jakmile to uz ale bylo treba trosku sikmo, tak se to proste prave pri tom dopadu hnulo tak, ze vetsinou ta rana sla na nohu prez to polstrovani nez pres umelou hmotu chranice a to teda zrovna moc nepomaha...
jinak to bylo neco takovyhleho
ale tak to jenom tak moje zkusenost s tim jak takovy chranice drzej. Toho samyho se prave bojim i u nakejch tech kosil...
jinak to bylo neco takovyhleho

ale tak to jenom tak moje zkusenost s tim jak takovy chranice drzej. Toho samyho se prave bojim i u nakejch tech kosil...
mm, tak to je na pytel teda, to ja na ty 661 nemuzu rict nic spatnyho, krome toho, ze ti je v nich trochu dost vedro
ona ne kazda konstrukce je dobre zvladnuta, nekdo dela chranice stylem "CTRL + C a CTRL + V "
a nekto tomu venuje trochu toho vyvoje, proto bych se nebal zainvestovat do naky znacky se zkusenostma.. ale jak rikam vosahat, vozkouset, precist naky reference na forech a nebo od lidi, co jezdi treba zavody, pokecat s nima apod. je to tezky, sou toho mraky a clovek nevi do ceho de
............. asi nejlepsi kosile, co si muze clovek na sebe vzit je stejne naky BVP a nebo M1 Abrams 

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem byl dneska v razzu v Praze, vyzkoušel pár vest a Thor mi sedl celkem dobře
. Škoda že neměli koertu, tu bych taky rád někde omrknul. Jinak sedla mi velikost S/M, všechno ostatní mi bylo prostě velký 

- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Mám tedy podobný zkušenosti s chráničema (Sixsixone, nofear) z BMX a MTB. Celou dobu to drží jak kráva a jak spadneš nebo má přiletět rána od kliky, pedálu nebo čehokoli, jako zázrakem se to dostane těsně vedle chrániče nebo pod něj. Na mých holeních by se daly hrát kuličky. Díry od pinů na pedálech, který se přes ty děsně speciální, ultralehký a předražený chrániče vždycky dostaly. Takže od tý doby-freestyle na lehko 

XT660X....eXTra potěšení
Má někdo možnost zkusit tu Koertu naživo?
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si pořídil THOR, tak jsem na něj zvědavý 

Radek: Prosím Tě mohl by jsi hodit fotku, jak ho máš na sobě předek zadek? Jestli Ti to teda nebude vadit Díky
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Čekal jsem kdy se ozvešLiTe píše:![]()
Já si myslím, že Radek rád vyhoví
ale pošle ti to na mail
![]()
![]()
![]()